Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 06 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria Pantelimon, achiziție de mobilier pentru After School (DOCUMENT)

ro

06 Oct, 2024 16:32 184 Marime text

 Primăria Pantelimon. Sursa foto: ZIUA de Constanța
  • Valoarea achiziției este de peste 61.000 lei, ofertant câștigător fiind Reblonix SRL, firmă controlată de Oana Georgiana Leta.
 
Comuna Pantelimon (Primăria), ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Constanța pentru „Achiziție dotări - Mobilier - obiectiv After School Pantelimon“, achiziția fiind atribuită prin cumpărare directă.
 
Valoarea achiziției este de 61.238 lei (12.307,17 euro), ofertant câștigător fiind SC Reblonix SRL.
 
Data finalizării achiziției a fost 2 octombrie 2024.
 
După cum se arată pe licitatiapublica.ro, achiziția de mobilier este în cadrul proiectului „Înființare after school, loc. Pantelimon de Sus, comuna Pantelimon, jud. Constanța”.
 
Este vorba de Dulap vestiar, Băncuță vestiar, Băncuță cadru metalic – cuier 8 agățători, Bancăa rigle lemn și suport metalic, Masă pătrată / dreptunghiulară / rotundă, Corp 1 coloană polițe și o coloană sertare, Scaun copii, Cuier 5 agățători cu poliță, Corp 2 coloane sertare și o coloană polițe, Masă metalică exterior, Coș gunoi, Dulap material didactic, Etajeră pal, Corp mobil pentru cărți, Scaun ergonomic, Bibliotecă, Birou, Tablă magnetică de perete, Catedră.  
 
Despre SC Reblonix SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată duminică, 6 octombrie 2024, firma Reblonix SRL a fost înființată în anul 2016, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Fabricarea de articole confecționate din textile (cu excepția îmbrăcămintei și lenjeriei de corp)“.
 
Pe 28.03.2022, a fost adăugat obiectul de activitate secundar „Comerţ cu ridicata al mobilei de birou“.   
 
Asociat unic în SC Reblonix SRL este Oana Georgiana Leta, cea care deține și calitatea de administrator.  

Conform sursei citate, în 2023, SC Reblonix SRL a avut o cifră de afaceri de 910.043 lei, un profit de 407.095 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.
 
Platforma termene.ro mai informează că SC Reblonix SRL are 20 de contracte câștigate - achiziții directe și niciun contract câștigat - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 5 octombrie 2024).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Primăria Comunei Pantelimon, județul Constanța reabilitează sediul primăriei. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii