Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Radu Construct Alpin SRL se ocupă de reparații si zugrăveli la Căminul de bătrâni Mangalia (DOCUMENT)

ro

13 Aug, 2024 13:20 254 Marime text
Cumpărări directe Constanța, foto: Freepick
Primăria Municipiului Mnagalia, județul Constanța, a semnat prin cumpărare directă cu Radu Construct Alpin SRL, contractul vizând lucrări de reparații și zugrăveli la Căminul de bătrâni Mangalia.
  
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de  111.282,01 lei.   

Denumirea achiziției este „Lucrari de reparații și zugrăveli Căminul de bătrâni Mangalia“.   
  
Potrivit datelor oficiale,este vorba despre lucrari de reparații și zugrăveli Căminul de bătrâni Mangalia. Lucrarea va consta în operațiunile prevăzute în antemăsurătoare și devizul nr.46057/05.08.2024. Prețul va include contravaloarea materialelor, transportul și manopera aferentă.
 
 

 Despre Radu Construct Alpin SRL

Societatea Radu Construct Alpin SRL a fot înființată în anul 2015, are sediul în Mangalia, județul Constanța, strada Mihai Viteazu și se ocupă de „Alte lucrări de instalații pentru construcții”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic și administrator este Radu Alexandru.
 
Acesta mai este asociat și administrator la Info Pro Management SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Radu Construct Alpin SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 1.431.271 lei, cu un profit de 276.180 lei, la 5 angajați.
 

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.




Citește și:

Cumpărări directe ConstanțaPrimăria Mangalia investește în lucrări de reparații, zugrăveli și înlocuire parchet Creșa nr. 3 (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii