Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 07 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Regional Air Suport SRL și-a adjudecat încă un contract de la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța SA (DOCUMENT)

ro

07 Oct, 2024 20:14 166 Marime text
SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța SA a semnat prin cumpărare directă cu Regional Air Suport contractul vizând curs de/anti-givrare.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice la data de 07.10.2024, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 20.640,00 de lei.   

Potrivit datelor oficiale, este vorba despre curs instruire și autorizare personal care participa la activitatea de de/anti-givrare aeronave la sol (15 supervizori/operatori cos și 17 șoferi). 
 
 

Despre Regional Air Suport  SRL

Firma Regional Air Suport  SRL din București, a fost înființată la data de 09.08.1999 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5223 - Activitati de servicii anexe transporturilor aeriene.
 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de  07 octombrie 2024, cifra de afaceri Regional Air Suport  SRL a fost de 31,400,078.00 lei în anul 2023, cu un profit de 1,984,629.00 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 0.36%.

Regional Air Suport SRL a raportat un număr de 35 angajați în anul 2023.
 
Unic asociat al societăţii este Dorin Ivaşcu. Acesta este şi administratorul firmei.
 
Dorin Ivaşcu este asociat și la Millenium Insurance Broker (Mib) Broker de Asigurare-Reasigurare SA, Travelmaker Company SRL, Ras Aviation Services - Technic SA, Air Adventure SRL, acționar la Romanian Airport Services SA, administrator la Aeroportul Caransebes SA și Reprezentant Asociat Persoană Juridică la Skytech Solutions SRL.  
 
La nivel național, Regional Air Suport SRL a încheiat un număr de 748 de contracte prin cumpărare directă. La nivelul județului Constanța, a încheiat un număr de 46 de contracte prin cumpărare direct cu  S.N. Aeroportul International Mihail Kogălniceanu - Constanța S.A., Ministerul Apărării Nationale - Unitatea Militară 01853 Capu Midia, U.M. 01837 Mihail Kogălniceanu, S.N. Aeroportul International Mihail Kogălniceanu - Constanșa S.A.,  Ministerul Apărării - U.M. 02192, Spitalul Municipal Mangalia.
 
 



În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Citește și:

Cine va livra echipamente cu însemne specifice Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța SA (DOCUMENTE)

Ce firme vor furniza echipamente de protecție pentru personalul Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța (document)

O firmă din Bucureşti va furniza echipamente de lucru personalului SN Aeroport Internaţional Mihail Kogălniceanu (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii