Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 10 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Romoffice Construct Holding AG va asigura infrastructura TIC pentru Primăria Cuza Vodă (DOCUMENT)

ro

10 Aug, 2024 15:03 183 Marime text

 Primăria Comunei Cuza Vodă, foto: ZIUA de Constanța
Primăria Comunei Cuza Vodă, județul Constanța a semnat prin cumpărare directă cu Romoffice Construct Holding AG contractul vizând executie lucrari asigurarea infrastructurii TIC (sisteme inteligente de management local).
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 649.393,15 lei.   

Denumirea achiziției este „Execuție lucrări asigurarea infrastructurii TIC (sisteme inteligente de management local)“, iar în descriere se precizează că este vorba despre execuție de lucrări la obiectivul de investiții: „Asigurarea infrastructurii tic (sisteme inteligente de management local) la nivelul comunei Cuza Vodă”

Termen de execuție este de 9 luni.


 

Despre Romoffice Construct Holding AG SRL 


Firma Romoffice Construct Holding AG SRL are deschisă o cerere de procedură de insolvență/faliment, conform platformei termene.ro.

Este fondată în anul 2005, iar pe 2023 a transmis un profit de 2,1 milioane lei, cu 15 angajați și o cifră de afaceri de 22 milioane lei. Sediul social este în Voluntari, Ilfov, iar asociat unic și administrator este Ștefan Bălan.
 
Ștefan Bălan mai apare în Romserv IT SRL și HDD Repair SRL.
 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.





În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.


Citește și:

Cumpărări directe ConstanțaAnarecom Regioserv, contracte de peste 70.000 de euro încheiate cu primăriile Cuza Vodă și Corbu (DOCUMENTE)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii