Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 21 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Rural Salubritate Mircea Vodă SRL înlocuiește gazonul unui loc de joacă (DOCUMENT)

ro

21 Aug, 2024 20:30 183 Marime text
Cumpărare directă. Sursă foto: Pexels
 
  • Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală estimată a contractului este de 90.764,81 lei.
 
Rural Salubritate Mircea Vodă SRL, județul Constanța, a atribuit un contract prin cumpărare directă privind înlocuirea gazonului unui loc de joacă cu suprafața de 40x20 (800 mp) cu gazon sintetic multifuncțional și plase capac.
 
Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală estimată a contractului este de 90.764,81 lei.
 
Firma câștigătoare este Atlas Sport SRL.
 
Despre Rural Salubritate Mircea Vodă SRL
 
Societatea Rural Salubritate Mircea Vodă SRL a fost înființată în anul 2012, are sediul în Mircea Vodă, județul Constanța, strada Zambilei, nr. 29 și se ocupă de „Colectarea deșeurilor nepericuloase”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, acționar este Comuna Mircea Vodă, iar administrator este Bălan Gabriela.
 
Bălan Gabriela mai este titular întreprindere individuală.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Rural Salubritate Mircea Vodă SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 1.600.876 lei, cu un profit de 9.682 lei, la niciun angajat.
 
Despre Atlas Sport SRL
 
Societatea Atlas Sport SRL a fost înființată în anul 2013, are sediul în Târgu Mureș, județul Mureș, strada Voinicenilor, nr. 62 și se ocupă de „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat și administrator este Toma Emanuel.
 
Acesta mai este asociat și administrator la Atlas Performant Construct SRL și Atlas Medical SRL și asociat la Atlas Company SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Atlas Sport SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 46.513.349 lei, cu un profit de 4.555.147 lei, la 76 de angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Cumpărări directe Constanța: Școala Gimnazială nr. 1 Valu lui Traian lucrări de amenajare pentru spații în aer liber (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii