Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 10 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Şcoala din Fântânele, inclusă în Programul naţional "Masă sănătoasă". Firma Duanec Horeca SRL va furniza elevilor sandwichuri și fructe (DOCUMENT)

ro

10 Sep, 2024 10:24 164 Marime text
Firma Duanec Horeca SRL va furniza elevilor sandwichuri și fructe. Surs afoto - freepik.com
  • UAT Fântânele a anunțat pe SEAP numele agentului care și-a adjudecat, pe data de 6 septembrie, contractul „Servicii de catering în cadru Programului național «Masă sănătoasă»".
  • Astfel, societatea Duanec Horeca SRL a obținut, prin negociere directă, contrcatul în valoare de 178.494,72 lei. Roșca Simona este asociat unic și administrator.
 
Elevii din Fânânele vor primi o masă caldă, unitatea școlară fiind inclusă în cadru Programului naţional "Masă sănătoasă" conform HG 473 din 30 aprilie 2024 pentru repartizarea pe unităţi/subdiviziuni administrativ-teritoriale şi pe unităţi de învăţământ preuniversitar de stat a sumei de 97.099 mii lei pentru finanţarea Programului naţional "Masă sănătoasă".
 
Primăria Fântânele a anunțat pe SEAP numele agentului care și-a adjudecat, pe data de 6 septembrie, contractul „Servicii de catering în cadru Programului național «Masă sănătoasă»".
 
Astfel, societatea Duanec Horeca SRL a obținut, prin negociere directă, contractul în valoare de 178.494,72 lei. Achiziția prespune furnizarea unui suport alimentar tip sandwich + fruct elevilor de la Școala Gimnazială Nr. 1 Fântânele.
 
La nivelul UAT Fântânele, PNMS constă în acordarea zilnică, cu titlu gratuit, a unui suport alimentar constând într-un pachet alimentar, tip sandwich, în limita unei valori zilnice de 15 lei/beneficiar, inclusiv taxa pe valoarea adăugată. Limita valorică cuprinde preţul suportului alimentar, conţinând preţul materiei prime şi al serviciilor de preparare a produselor şi cheltuielile de transport.
 
PNMS se adresează preşcolarilor şi elevilor prezenţi la activităţile didactice, pe perioada cursurilor, conform structurii anului şcolar. Suportul alimentar nu se acordă pe perioada vacanţelor sau a altor zile declarate prin lege ca zile nelucrătoare.
 
Şcoala Gimnazială Nr. 1 Fântânele a fost inclusă în cadru Programului naţional "Masă sănătoasă" conform HG 473 din 30 aprilie 2024 pentru repartizarea pe unităţi/subdiviziuni administrativ-teritoriale şi pe unităţi de învăţământ preuniversitar de stat a sumei de 97.099 mii lei pentru finanţarea Programului naţional "Masă sănătoasă", în perioada desfăşurării activităţilor didactice în anul 2024, şi pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 177/2024 privind repartizarea pe unităţi/subdiviziuni administrativ-teritoriale şi pe unităţi de învăţământ
preuniversitar de stat a sumei, prevăzută în bugetul de stat pe anul 2024, pentru finanţarea Programului naţional "Masă sănătoasă" - pentru 323 preşcolarii şi elevii.
 
Obiectul achiziţiei: Servicii de catering pentru preşcolarii şi elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 Fântânele, comuna Fântânele în cadru Programului naţional "Masă sănătoasă".

- Valoarea estimată: 178.494,72 lei fara TVA (2024).
- Valoare estimată maximă / porţie: 13,76 lei fără TVA, 15,00 lei cu TVA.
- Număr estimativ porţii / zi: 188
- Numar de zile: 69 in cursul anului 2024.
- Numar de portii estimat a fi livrate: 12972 ăn cursul anului 2024.
- Durata contract: de la data încheierii, până la finalizarea anului calendaristic 2024.
 
 
Despre Duanec Horeca SRL

 
Înfințată în anul 2018, firma care se ocupă de fabricarea de mâncăruri preparate are sediul social pe strada Mare, Nr. 76, Et. 1, Cogealac. Roșca Simona este asociat unic și administrator.
       
Firma a mai obținut, prin negociere directă, 3 contracte de la Primăria Fântânele. În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 2.422.856 de lei, 13 salariați și un profit de 346.199 lei.

 
În secțiunea Documente puteți consulta anuțul de atribuire a licitației.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
 Licitații Constanța: Daca Construct și Ambient One Construct, un nou contract de peste jumătate de milion de euro de la primăria Fântânele! (DOCUMENT)

 
Cumpărări directe Constanța: Custara SRL oferă servicii de dezinsecție, deratizare și dezinfecție comunei Fântânele (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii