Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 18 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Școala Gimnazială „George Coșbuc” 23 August, contract cu Old Line Travel SR pentru servicii de tabere pentru copii (DOCUMENT)

ro

18 Oct, 2024 11:20 148 Marime text
Foto cu rol ilustrativ, Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
  • Școala Gimnazială „George Coșbuc” 23 August  din județul Constanța a încheiat un contract cu o firmă din București pentru „Servicii de tabere pentru copii”
  • Ofertantul câștigător este SC Old Line Travel SRL
  • Achiziția are o valoare de aproximativ 60.000 lei de lei
 
Școala Gimnazială „George Coșbuc” 23 August  din județul Constanța, în calitate de autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din București pentru „Servicii de tabere pentru copii”.

Achiziția a fost atribuită prin cumpărare direct și are o valoare de aproximativ 60.000 lei de lei, iar ofertantul câștigător este SC Old Line Travel SRL.

Data la care s-a finalizat achiziția a fost 17 octombrie 2024.

Potrivit site-ului e-licitație.ro, este vorba de Tabara pentru copii în Horezu, județul Vâlcea, în perioada 28.10 - 01.11. 2024.
 
Se vor derula activități cu specific distractiv și educativ: jocuri în echipă, vizită la Peștera Muierilor și la Târgu Jiu pentru a vedea renumitele monumente Coloana Infinitului și Poarta Sărutului, ateliere creative, cățărări și petreceri cu tematică.

Conform licitatipublică.ro, în prima zi, copiii însoțiți vor porni către Horezu, o localitate plină de tradiții și vor servi prânzul la un restaurant pe traseu. Odată ajunși la hotel, se vor caza și se vor împărți în echipe. După servirea cinei, se vor distra împreună la o petrecere cu tematica Just Dance.

În a doua zi, în prima parte a zilei, aceștia vor porni către atelierul unui olar. Acolo, vor învăța cum să olărească propria farfurie, iar în cea de-a doua partea a zilei, vor participa la jocuri ce vor stârni spiritul competiției. La finalul zilei, cu toții vor participa la o petrecere cu tematica Karaoke.

În a treia zi, copiii vor vizita Peștera Muierilor, după care vor porni către Târgu Jiu pentru a vizita renumitele monumente Coloana Infinitului și Poarta Sărutului. Prânzul îl vor servi la pachet. Seara se va încheia cu vizionarea unui film cu tematică de Halloween.
 
În a patra zi, de dimineață, vor participa la atelierul care îi va iniția în arta dansului popular. După masa de prânz, își vor pune la încercare curajul cățărându-se pe panoul de escaladă. Seara se va încheia cu o super petrecere de Halloween.
 
În ultima zi, după servirea micului dejun se vor decaza și vor porni către casă. Masa de prânz o vor servi la pachet.

Despre SC Old Line Travel SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 17 octombrie 2024, firma SC Old Line Travel SRL a fost înființată în anul 2016, sediul social este la București, iar obiectul principal de activitate este „Activități ale agențiilor turistice“.
 
În ce privește situația financiară pe anul 2023, SC Old Line Travel SRL a avut o cifră de afaceri de 4.053.453 și un profit de 1.382.782 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 12.

Asociați în SC Old Line Travel SRL sunt Constantin Răzvan – Bineață (cu 60%) și Paul Ionel Ghearalia (cu 40%), cei doi având și calitatea de administratori.
 
Platforma termene.ro informează că firma SC Old Line Travel SRL are peste 100 de contracte câștigate - achiziții directe și niciun contract câștigat - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 16 octombrie 2024).
  
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu car
acter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:
Cumpărări directe ConstanțaȘcoala Gimnazială nr. 1 Hârșova, contract cu Old Line Travel SRL pentru ateliere recreative (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii