Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 05 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Servicii de promovare și publicitate în motorsport a Mangaliei, cu sigla „Visit Mangalia“ (DOCUMENT)

ro

05 Oct, 2024 16:40 183 Marime text
  • Expunere în cadrul etapelor de la Campionatul Național de Viteză în Coastă, Trofeul Național de Viteză în Coastă Masters și Campionatul de SuperRally.

Organizația de Management al Destinației Mangalia (din județul Constanța), ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu Asociația Club Sportiv Auto Speed Mangalia (cu adresa în municipiul Mangalia), pentru „Promovare și publicitate în motorsport «Visit Mangalia»“, achiziția fiind atribuită prin cumpărare directă.


Valoarea achiziției este de 82.500 lei (16.580,25 euro), data publicării fiind 2 octombrie 2024. 
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de „Pachet servicii și publicitate a Municipiului Mangalia cu sigla «Visit Mangalia» cu expunere eleronul mașinii și 2 poziții partea față mașină în cadrul etapelor de la Campionatul Național de Viteză în Coastă, Trofeul Național de Viteză în Coastă Masters, Campionatul de SuperRally - pilot Ghinea Emil - mașină concurs Norma M20 F“.


Despre ACS Auto Speed Mangalia

Potrivit legalfirme.ro, ACS Auto Speed Mangalia a fost înființată în anul 2019, obiectul de activitate principal fiind „activități ale cluburilor sportive“.


Despre Organizația de Management al Destinației Mangalia

OMD Mangalia este prima Organizație de Management al Destinației din România cu rol principal în dezvoltarea stațiunilor de pe Litoralul Sudic Românesc (Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia), potrivit paginii de Facebook a organizației.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța


Citește și:

Cumpărări directe Constanța
Asociația Club Sportiv AMC Racing, servicii de organizare a evenimentului Super Rally Mangalia 2024 (DOCUMENT

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii