Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 11 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Sia Cons SRL oferă consultanță de 8.000 de euro Primăriei Mihai Viteazu pentru implementarea proiectelor finanțate prin PNI „Anghel Saligny“ (DOCUMENT)

ro

11 Aug, 2024 14:07 168 Marime text
  • Sia Cons SRL, deținută și administrată de Anamaria-Cristina Crăciun, nu se află la primul contract în județul Constanța, în octombrie 2023, firma a semnat contracte și cu primăriile Fântânele, Ion Corvin, Mereni și, în martie 2024, și cu Primăria Cobadin.  
Sia Cons SRL din București a semnat prin cumpărare directă cu Primăria Mihai Viteazu contractul vizând acordarea de consultanță pentru implementarea proiectelor finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny“.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 40.000 de lei fără TVA, adică peste 8.000 de euro, la cursul actual.
 
Sia Cons SRL nu se află la primul contract în județul Constanța, în octombrie 2023, firma a semnat contracte și cu primăriile Fântânele și Ion Corvin (detalii, aici), cu Primăria Mereni (detalii, aici) și, în martie 2024, cu Primăria Cobadin (detalii, aici).
 
Denumirea contractului semnat acum cu Primăria Mihai Viteazu este „Servicii de consultanta - implementare proiect «Reabilitare si modernizare»“.
 
În descrierea contractului, se precizează că este vorba despre „omplementare proiecte finanțate prin Programul național de investiții „Anghel Saligny : Asistență în cadrul etapei de după semnarea contractului de finanțare, principalele activități prestate fiind: analizarea solicitărilor de informații primite de la autoritatea finanțatoare; realizarea unei documentări cu privire la aspectele incluse în solicitarea primită; elaborarea răspunsului cu privire la solicitările de informații primite elaborarea listei cu documentele cerute prin solicitarea de informații, ținerea strictă a evidenței acestora, urmărirea ca acestea să fie întocmite în conformitate cu exigențele statuate prin ghidul de finanțare și cu cerințele autorității finanțatoare; acordarea asistenței privind transmiterea răspunsului la solicitările de informații prin intermediul platformei puse la dispoziție de către autoritatea finanțatoare sau conform condițiilor impuse de aceasta; elaborarea rapoartelor periodice de progres, în conformitate cu cerințele din ghidul de finanțare, precum și a tuturor documentelor necesare decontării cheltuielilor efectuate; coordonarea și monitorizarea procesului de implementare a proiectului; asigurarea consultanței de specialitate pe timpul executării contractului de lucrări, în ceea ce privește elaborarea, verificarea, validarea documentelor elaborate în scopul decontării cheltuielilor, inclusiv în ceea ce privește actualizarea condițiilor contractuale, în raport cu situația concretă de la momentul respectiv și cu prevederile actelor normative aplicabile. Depunere cereri de plata, anexele 4, 5, 6, 7; Încarcare în aplicatia dedicata documente necesare decontării“.
 
Despre Sia Cons SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 11 august 2024, Sia Cons SRL a fost înființată în anul 2023, are sediul social în București, pe strada Țintașului și se ocupă în principal de activități de consultanță pentru afaceri și management.
 
Asociat unic și administrator figurează Anamaria-Cristina Crăciun, al cărei nume se leagă și de Leader Jus SRL și Jeffo Enterprise SRL.
 
Conform termene.ro, Sia Cons SRL figurează cu 15 achiziții directe (Comuna Mihai Viteazu, Comuna Cobadin, Comuna Mereni printre autoritățile contractante).
 
Datele financiare pe 2023 nu sunt încă disponibile, potrivit termene.ro.

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Mihai Viteazu, peste 60.000 de euro pentru dotarea atelierelor de practică-mecanică din unitățile de învățământ din comună (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii