Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărari directe Constanța Tonik Smart SRL va încasa peste 250.000 lei de la Primăria Medgidia. Ce contract a câștigat firma controlată de Gheorghe Stamate (DOCUMENT)

ro

01 Sep, 2024 13:39 165 Marime text
Primaria Medgidia. Sursa foto - ZIUA de Constanta
  • Tonik Smart SRL a obținut, de la Primăria Medgidia contractul „Asistență de specialitate în întocmirea documentațiilor implementare proiect - Asfaltare VD și RO“.
  • Contractul atribuit, prin negociere directă, pe data de 29 august are o valoare de 252.000 lei.
  • Gheorghe Paul Stamate este asociat unic și administrator al Tonik Smart SRL.

Municipiul Medgidia a anunțat pe SEAP numele firmei care și-a adjudecat contractul „Asistență de specialitate în întocmirea documentațiilor implementare proiect - Asfaltare VD și RO“.

Astfel, firma Tonik Smart SRL va încasa 252.000 lei de la UAT Medgidia. Contractul a fost atribuit prin negociere directă pe data de 29 august.

Serviciile de asistență de specialitate pentru întocmirea documentațiilor aferente implementării proiectului „Reabilitare, modernizare infrastructură rutieră sate Valea Dacilor și Remus Opreanu” sunt necesare pentru gestionarea corespunzătoare a proiectului, respectiv pentru a fi a atinse obiectivele propuse, în limita bugetului alocat și în intervalul de timp preconizat.


Despre Tonik Smart SRL


Înființată în anul 2023, firma are sediul social pe bulevardul Tomis, Nr. 227, Bloc Ts13a municipiul Constanța și desfășoară activități de inginerie ți consultanță tehnică legata de acestea. Gheorghe Paul Stamate este asociat unic și administrator.

Potrivit www.termene.ro, la scurt timp de la înființare compania a mai primit 2 contracte directe tot de la Primăria Medgidia - pe 19 iunie 2023, un contract de servicii de gestionare a proiectelor de construcții în valoare de 260.000 lei, iar pe pe 18 august 2023 un contract cu obiect similar în valoare de 124.000 lei.

Totodată, SRL-ul a încheiat pe 20 iunie 2023 un contract direct cu Primăria Cobadin din județul Constanța în valoare de 135.000 lei.

În 2022 a raportat o cifră de afaceri de 346.453 lei, profit de 232.420 lei și a avut un singur angajat. De asemenea, în anul 2023, firma cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 39.375 lei și un profit de 5.109 lei.

Stamate mai figurează și în Tonic Project SRL care se ocupă din 2011 de consultanță pentru afaceri și management.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP
 
PRECIZĂRI:

 Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.



Citește și:

Cumpărări directe: Tonik Smart SRL, deținută de Gheorghe-Paul Stamate, a bătut palma cu Primăria Medgidia. Firma va încasa peste 260.000 de lei de la UAT (DOCUMENT)

Au făcut averi impresionante: Firmele familiei Stamate – Banu, abonate la contracte cu statul! Cel mai recentă atribuire directă vine de la Primăria Medgidia (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii