Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Uliter Grup SRL din Voluntari va elabora documentaţia pentru extinderea rețele termice de pe strada Seimeni din Cernavodă (DOCUMENT)

ro

27 Aug, 2024 14:31 167 Marime text
Strada Seimeni din Cernavoda. Sursa foto - google.maps
  • Contractul adjudecat Uliter Grup SRL epresupune furnizarea serviciilor de proiectare, pentru elaborarea documentaţiei tehnico - economică faza SF pentru obiectivul de investiții "Extindere rețele termice secundare - strada Seimeni, oraş Cernavoda, judeţul Constanța.
  • Cumpararea directă s-a finalizat prin încheierea unui contract de prestari servicii și în conformitate cu specificațiile din Caietul de sarcini.
 
Primăria Cernavodă a atribuit contractul „Servicii de proiectare faza S.F. - rețele de conducte“ societății Uliter Grup SRL. Valoarea contractului atribuuit prin negociere directă pe 26 august este de 75.000 RON.
 
Contractul presupune furnizarea serviciilor de proiectare, pentru elaborarea documentaţiei tehnico - economica faza SF pentru obiectivul de investiții "Extindere rețele termice secundare - strada Seimeni, oraş Cernavoda, judeţul Constanța. Cumpararea directă s-a finalizat prin încheierea unui contract de prestari servicii și în conformitate cu specificațiile din Caietul de sarcini.
 

Despre Uliter Grup SRL
 

 
Potrivit termene.ro, societatea a fost înființată în 2006, are sediul social în Bulevardul Pipera, Nr. 1/V Voluntari, județul Ilfov și desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. Anterior, societatea a avut sediul în județul Prahova, localitatea Băicoi, strada Aviatorilor. Unic asociat și administrator este Maria Dorina Nicolescu.

Uliter Grup SRL a obținut, prin negociere directă, 30 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără:
Consiliul Local al ​​comunei Bucov, Orașul Cernavoda, Primăria Cupșeni, Primăria Orașului Baicoi, Primăria Corbii Mari și alții.

În 2023, firma cu un singur angajat a avut un profit 530.648 lei, iar cifra de afaceri a fost de 903.073 lei.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțu de atribuire a licitației.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Cumpărări Directe: Ce societate se ocupă de modernizarea terenurilor de sport din Cernavodă (DOCUMENT)

 
Cumpărări Directe Constanța: Ce societate se ocupă de modernizarea parcurilor din Cernavoă (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii