Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Unitatea de Asistență Medico Socială Agigea cumpără gaze naturale de la firma Consiliului Local Vaslui (DOCUMENTE)

ro

22 Oct, 2024 09:50 294 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursa: pixabay

Unitatea de Asistență Medico Socială Agigea din județul Constanța și Gaz Est SA au încheiat, prin negociere directă, un contract în valoare de 77.472,20 de lei.
 
Obiectul acestuia constă în furnizarea de gaze naturale pentru perioada 01.11.2024 – 31.10.2025, în cantitate de 260 MWh.
 
Data publicării contractului în SEAP este 21 octombrie a.c.
 
Despre Gaz Est SA
 
Conform termene.ro, platformă consultată marți, 22 octombrie 2024, Gaz Est SA a fost fondată pe 6 iunie 2002, se ocupă cu distribuția combustibililor gazoși, prin conducte, iar sediul social este pe strada Călugăreni nr. 43 din Vaslui.
 
Firma a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de lei, un profit de aproape 4 milioane de lei și o medie de 89 de angajați.
 
Acționarul majoritar al Gaz Est SA este Consiliul Local Vasului, iar minoritari sunt: Progaz Instalații SRL, Delgaz Grid SA, Prisma Serv Company SRL și Consiliul Local Muntenii de Jos.
 
Administratorii sunt: Grigore Alexandra, Metea Virgil-Marius, Munteanu Adriana, Șovre Corneliu-Sorin și Tighici Adrian.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, Gaz Est SA a încheiat 953 de cumpărări directe la nivel național, iar 35 au legătură cu județul Constanța. Prima achiziție directă datează din 19 februarie 2018 și a fost încheiată cu autoritatea contractantă din prezentul articol.
 
Toate cumpărările directe ale Gaz Est SA încheiate la nivelul județului Constanța pot fi consultate în secțiunea DOCUMENT.  
 
Reamintim că în trecut, ZIUA de Constanța scria despre contractele pe care Gaz Est SA le-a câștigat de la: Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, S.N. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu – Constanța SA și Primăria Greci, județul Tulcea
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platfo rma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Ședință CJ Constanța Câți bani vor fi alocați pentru reabilitarea corpului C1 a Unității de Asistență Medico-Socială Agigea (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii