Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Universitatea Ovidius încheie contract cu Agorapolis SRL (DOCUMENT)

ro

08 Aug, 2024 19:43 321 Marime text
Universitatea Ovidius
Universitatea Ovidius din Constanța a semnat prin cumpărare directă cu Agorapolis SRL, contractul vizând furnizarea de servicii de consultanță de elaborare cerere de finanțare și documente conexe Apel PRSE/5.4/1/2023.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 140.000 lei.   

Denumirea achiziției este „Servicii onsultanță elaborare cerere de finantare și documente conexe Apel PRSE/5.4/1/2023 “, iar în descriere se precizează că este vorba despre servicii elaborare documentații ce însoțesc cererea de finanțare, machetă financiară, analiza de nevoi, elaborare cerere finanțare și asistență tehnică pe parcursul evaluării proiectelor:

1. “Extinderea infrastructurii educaționale Învățământ superior de specializare inteligență-turism, agro-alimentar și biotehnologii UOC"
2. “Extinderea infrastructurii educaționale Invatamant superior de specializare inteligența-IT&C UOC"
Sunt incluse servicii elaborare documentații ce însoțesc cererea de finanțare, machetă financiară, elaborare cerere de finanțare și asistență tehnică pe parcursul evaluării și contractării proiectului pentru solicitarea unei finanțări - din Programul Regional SUD-EST 2021-2027 - Apel de proiecte Apel PRSE/5.4/1/2023- Dezvoltarea infrastructurii educaționale în învățământul universitar.
 
 
Despre Agorapolis SRL
 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 08 august 2024, firma Agorapolis SRL din Constanța, a fost înființată la data de 06.04.2015 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7111 - Activități de arhitectură.
 
Unic asociat și administratorul este Mihaela Pușnava.

Pușnava mai apare și în Agorapolis Graphic Design SRL,  Gridpolis S.R.L.  World Agora Design SRL (asociat și administrator)iar în trecut a figurat în Poppy's Friends SRL – radiată.
 
Compania Agorapolis SRL a încheiat alte 20 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.948.400,00 lei, printre autoritățile contractante fiind: Municipiul Constanța și SC Confort Urban SRL.

Cifra de afaceri Agorapolis SRL a fost de 3,340,464.00 lei în anul 2023, cu un profit de 320,664.00 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 55.70%.

Agorapolis SRL a raportat un număr de 15 angajați în anul 2023.
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.





În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.



Citește și:

Primăria a desemnat elaboratorii PUZ-urilor care vizează regenerarea urbană a două zone importante din municipiul Constanța. Despre ce este vorba? (DOCUMENT)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii