Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 10 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Energy Med Construct SRL, executată de AJFP Constanța, va monta stațiile inteligente de transport public din Medgidia (DOCUMENT)

ro

10 Sep, 2024 14:16 213 Marime text
Medgidia - statii inteligente. Sursa foto - google.maps
  • Contractul „Lucrări de instalații electrice pentru montarea stațiilor inteligente de transport public“ a fost atribuit, pe data de 7 septembrie, de Primăria Medgidia societății este Energy Med Construct SRL.
  • Caradima Sile este asociat unic și administator al societății. Societatea a obținut, prin negociere directă, 104 contracte de la autorități publice locale.
  • Printre acestea se numără: Municipiul Medgidia,  Comuna Poarta Albă, Comuna Topraisar și altele.
 
Primăria Medgidia anunță executarea lucrărilor de instalații electrice pentru montarea stațiilor inteligente de transport public. Potrivit informațiilor publicate pe SEAP, firma care și-a adjudecat, prin negociere directă, contractul este Energy Med Construct SRL.

Valoarea contractului de achiziții „Lucrări de instalații electrice pentru montarea stațiilor inteligente de transport public“ este de 151.312,41 lei. Contractul a fost atribuit pe data de 7 septembrie.

 
Despre Energy Med Construct SRL

 
Înființată în anul 2016, firma are sediul social pe strada Podgoriilor, Nr. 13A, Bloc K, Sc. Pariu. P, Ap. 8, Medgidia, Județ Constanța și se ocupă de lucări de  instalații electrice. Caradima Sile este asociat unic și administator al societății.

Societatea a obținut, prin negociere directă, 104 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Municipiul Medgidia,  Comuna Poarta Albă, Comuna Topraisar și altele.

De asemenea, Energy Med Construct SRL a câștigat și o licitație organizată de Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare. În anul 2022, societatea cu 4 salariați a raportat o cifră de afaceri de 2.589.499 lei și un profit de 1.284.860 lei.
 
Situația pentru anul 2023, arată astfel: cifră de afaceri de 375.511 lei, 3 salariați și o pierdere de 313.197 lei.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anuțul de atribuire a licitației.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

Citește și:
 
ANAF vinde un BMW și un alt automobil care aparțin Energy Med Construct SRL. Licitația va avea loc la Medgidia

 
Licitație, organizată de fiscul din Constanța: Energy Med Construct SRL din Medgidia rămâne fără două automobile (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii