Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 31 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Eurotechnic IND SRL primește un nou contract de la Primăria Mangalia (DOCUMENT)

ro

31 Aug, 2024 16:16 181 Marime text
  • Primăria Mangalia a atribuit prin cumpărare directă un contract de lucrări împrejmuire curte interioară pentru creșa situată pe strada Rozelor nr.27B, lot 1
  • Contractul în valoare de 218.956.57 lei/44.000 euro a revenit societății Eurotechnic Ind SRL, potrivit anunțului publicat pe SEAP
  • Eurotechnic Ind SRL figurează cu 97 de contrace obținute, prin negociere directă, de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Direcția Cultură și Sport Mangalia, Municipiul Mangalia, Spitalul Municipal Mangalia, Colegiul Economic Mangalia, etc
  • De asemenea, firma a obținut și trei contracte publice, ambele încheiate cu Municipiul Mangalia
  • Penultimul, în luna iulie a.c.. Este vorba despre contractul „Lucrări de reparații generale și renovare“ a fost atribuit de Școala Gimnazială "Sf Andrei" Mangalia în valoare de 145.983,01 lei
  • În 2023, Eurotechnic Ind SRL a declarat 6 salariați, o cifră de afaceri de 6.326.296  lei și un profit de 3.118.004 lei


Primăria Mangalia a atribuit prin cumpărare directă un contract de lucrări împrejmuire curte interioară pentru creșa situată pe strada Rozelor nr.27B, lot 1.
Contractul în valoare de 218.956.57 lei/44.000 euro a revenit societății Eurotechnic Ind SRL, potrivit anunțului publicat pe SEAP.
În ședința CL Mangalia din august 2020, a fost supus spre aprobare proiectul de hotărâre privind asocierea cu Ambasada SUA, în vederea construirii unei noi creșe, pe strada Rozelor, în apropierea Liceului Callatis, cu o suprafață de aproximativ 530mp și cu 3 săli pe grupe de vârstă.
 

Despre Eurotechnic Ind SRL

Potrivit termene.ro, Eurotechnic Ind SRL a fost înființată în 2001, are sediul social în Mangalia și se ocupă de lucrări de construcții a altor proiecte inginerești n.c.a.

Asociat unic și administrator este Cristian Drăgan, al cărui nume se regăsește și în Armalis Ship SRL Mangalia, Ciel Jardin SRL Mangalia, Crandaz Nav SRL Mangalia, Fabrica de Betoane și Prefabricate CDC SRL Hagieni și Spiga D&R SRL Hagieni.

Conform sursei citate, Eurotechnic Ind SRL figurează cu 97 de contrace obținute, prin negociere directă, de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Direcția Cultură și Sport Mangalia, Municipiul Mangalia, Spitalul Municipal Mangalia, Colegiul Economic Mangalia și altele.

De asemenea, firma a obținut și trei contracte publice, ambele încheiate cu Municipiul Mangalia.

Penultimul, în luna iulie a.c.. Este vorba despre contractul „Lucrări de reparații generale și renovare“ a fost atribuit de Școala Gimnazială "Sf Andrei" Mangalia în valoare de 145.983,01 lei.

În 2023, Eurotechnic Ind SRL a declarat 6 salariați, o cifră de afaceri de 6.326.296  lei și un profit de 3.118.004 lei.

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire. Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
 
Licitații Constanța. Eurotechnic Ind SRL, un nou contract cu Primăria Mangalia pentru Grădina de Vară. Lucrări de peste 1,88 de milioane de euro (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii