Cumpărări directe Expertiza tehnică în valoare de 10.000 de euro pentru reabilitarea Acvariului din Constanța, realizată de o firmă din satul Faclia, comuna Saligny (DOCUMENT)
Cumpărări directe: Expertiza tehnică în valoare de 10.000 de euro pentru reabilitarea Acvariului din Constanța,
15 Jan, 2025 17:00
ZIUA de Constanta
220
Marime text
- Consiliul Județean Constanța a achiziționat prin cumpărare directă servicii de elaborare expertiză tehnică pentru Acvariul din municipiu inițierea lucrărilor de reabilitare a clădirii, pentru a stopa și înlătura cauzele ce au provocat degradarea ei și pentru repunerea sa în circuitul turistic
- Ofertant câștigător este VDR STRUCTURAL SRL iar contractul are o valoare de 47.000 lei fără TVA, aproximativ 10.000 de euro
- Firma înființată în 2023 în satul Faclia din comuna Saligny, județul Constanța iar după primul an de funcționare, compania a raportat o cifră de afaceri de 8,500 lei, profit de 217 lei și niciun angajat, potrivit www.termene.ro
- Unic asociat și administrator este Mihai Robert Dumitrescu. Acesta mai figurează ca administrator special și în Project-Ank Util SRL , aflată în insolvență, care are încheiate mai multe contracte publice
- Durata de prestare a serviciului de expertizare este de 45 zile calendaristice de la data ordinului de începere
Consiliul Județean Constanța a achiziționat prin cumpărare directă servicii de elaborare expertiză tehnică pentru Acvariul din municipiu inițierea lucrărilor de reabilitare a clădirii, pentru a stopa și înlătura cauzele ce au provocat degradarea ei și pentru repunerea sa în circuitul turistic.
Expertiza va include evaluarea infrastructurii existente din perspectiva condițiilor statice și seismice, având în vedere reglementările tehnice naționale și europene actuale, precum și interacțiunea acesteia cu terenul de fundare, vezi secțiunea „documente”.
De asemenea, se va realiza și evaluarea suprastructurii clădirii, conform reglementărilor tehnice naționale și europene în vigoare, pentru condiții statice și seismice.
Ofertant câștigător este VDR STRUCTURAL SRL iar contractul are o valoare de 47.000 lei fără TVA, aproximativ 10.000 de euro.
Durata de prestare a serviciului de expertizare este de 45 zile calendaristice de la data ordinului de începere.
VDR STRUCTURAL SRL
Firma înființată în 2023 în satul Faclia din comuna Saligny, județul Constanța are ca obiect principal de activitate codul CAEN 6202 - Activități de consultanță în tehnologia informației.
După primul an de funcționare, compania a raportat o cifră de afaceri de 8,500 lei, profit de 217 lei și niciun angajat, potrivit www.termene.ro. În schimb a încheiat alte încă patru contracte din achiziții publice directe.
Unic asociat și administrator este Mihai Robert Dumitrescu. Acesta mai figurează ca administrator special și în Project-Ank Util SRL , aflată în insolvență, care are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile publice se află: Municipiul Medgidia, orașul Cernavodă, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Autoritatea Navală Română, Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale, Utilități Publice - Gospodăria Comunală SRL, dar și primăriile din Cuza Vodă, Tortoman, Topraisar, Deleni, Nicolae Bălcescu, Castelu și comuna Siliștea, etc.
Project-Ank Util SRL, cu sediul social în Cernavodă, județ Constanța, specializată în „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“, cu zeci de contracte publice la activ, a cerut să intre în insolvență potrivit dosarului 6991/118/2023 înregistrat, la data de 12 octombrie 2023, pe rolul Secţiei a II-a civilă din Tribunalul Constanța. Dosarul va avea un nou termen pe 10 martie 2025.
Potrivit Termene.ro, Project-Ank Util SRL a fost fondată în iulie 2013, iar ca asociat unic apare Dumitrescu Anca, care mai controlează și SC Gramemo Building SRL.
Pentru anul 2023, cu 5 angajați, Project-Ank Util SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 770.530 de lei și un profit de net de 37.552 lei.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit și informații de pe Termene.ro.
Citește și:
Proiectul privind noul Acvariu din Constanța, pe masa consilierilor județeni
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii