Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări Directe O societate din Constanța organizează „Târgul de Toamnă“ de la Năvodari (DOCUMENT)

ro

17 Sep, 2024 19:15 159 Marime text
Târgul Toamnei. Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaPrimăria Orașului Năvodari, județul Constanța a atribuit recent prin cumpărare directă un contract de servicii organizare eveniment „Târgul de Toamnă".

Potrivit LicitațiaPublică.ro, contractul în valoare de 21.000 de lei a fost atribuit societății News Day Pro Events.

Serviciile artistice se vor desfășura în cadrul evenimentului „Târgul de Toamnă“, în Parcul Central în perioada 19-22 septembrie 2024 începând cu ora 17 . La evenimentul artistic „Târgul de Toamnă "vor participa artiști de muzică populară locali și regionali, ansambluri de dansuri tradiționale, grupuri vocale. Prestatorul asigură transportul artiștilor și prezentarea evenimentului. În cadrul evenimentului vor participa atât comercianți și producători locali cât și din împrejurimi, cu legume, fructe și produse tradiționale de sezon, produse agroalimentare, meșteșugărești, dulciuri tradiționale etc.Plata drepturilor de autor revine în sarcina prestatorului evenimentului.

Despre News Day Pro Events

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 17 septembrie 2024, News Day Pro Events SRL a fost înființată în anul 2020, are sediul social în strada Oborului din Constanța și se ocupă de activități suport pentru interpretare artistică (spectacole).

În 2023, societatea a declarat profit de 7244 lei și cifra de afaceri 14.300 de lei.

Unic asociat și administrator este Florentina Tatoiu din Constanța. Aceasta mai figurează ca asociat 50% la News Day Pro SRL.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și: 

Autorizația de construire pentru blocul ridicat de Absolut Construct Residence, la Năvodari, atacată în instanță
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii