Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:19 10 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări Directe Primăria Comunei Limanu, județul Constanța înființează un centru de colectare (DOCUMENT)

ro

10 Sep, 2024 15:35 137 Marime text
Primăria Comunei LimanuPrimăria Comunei Limanu, județul Constanța a atribuit prin cumpărare directă un contract de execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiție “înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar în comuna Limanu, județul Constanța’’, cod proiect C3I1A0122000433, finanțat prin Planul National de Redresare și Reziliență, Apel nr. PNRR/2022/C3/S/IE.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit societății Draft Construct S.R.L.

Sursa de finanțare este PNRR - Ministerul Mediului, Apelor șl Pădurilor.

Vor fi realizate următoarele lucrări:
  • Platformă carosabilă betonată (BCR4.5) de 2.052,55 mp pentru amplasarea containerelor de tip ab-roll pentru deșeuri și circulația autoturisemlor cetățenilor care aduc deșeuri, respectiv a camioanelor (cap-tractor) care aduc/ridică containerele de mai sus;
  • Platformă betonată pentru amplasarea containerelor de tip baracă pentru pază, respectiv frigorific (93 mp);
  • Canalizare pentru colectarea apelor pluviale;
  • Zonă verde cu gazon și plantație perimetrală de protecție în suprafață de 442,5 mp în zona de platfromă CAV (restul suprafeței parcelei este destinat altor activități conexe);
  • Copertină pe structură metalică ușoară (conform proiect de rezistență) pentru protecția containerelor deschise (373,5 mp);
  • Împrejmuire a amplasamentului cu gard din panouri bordurate prinse pe stâlpi rectangulari din oțel, cu poartă de acces culisantă – acționare manuală;
  • În zona de acces principal se vă monta un cântar carosabil pentru camioane (cap-tractor);
  • Pe lângă lucrările de amenajare descrise mai sus, platforma vă fi prevăzută cu următoarele dotări:
  • Clădire administrativă de tip container (casă poartă - birou, vestiar, toaletă), dotări birou;
  • Spațiu acoperit (copertină metalică) pentru containerele în care se colectează anvelope, moloz, sticlă, metal, deșeuri grădină – containere deschise pentru deșeuri sensibile la umiditate, de tip Ab-roll.
  • Container mare fix pentru deșeuri periculoase, complet echipat (recipienți, rafturi, lăzi, etc);
  • Containere mari (tip ab-roll) – pentru materiale de construcțîi, mobilier, plastic, hârtiecarton, lemn;
  • Recipiente mici și butoaie în containere închise pentru textile, baterii, becuri, medicamente și chimicale, ulei vegetal, alte deșeuri considerate periculoase;
  • Presă deșeuri (plastic, metal, textile)
  • Branșament utilități (cu autorizațiile aferente);
  • Camera frigorifică pentru cadavre animale mici (din gospodării sau zone limitrofe) cu îngrădire și acces controlat.
  • Separator de hidrocarburi pentru toată platforma carosabilă;
  • Două scări mobile metalice (oțel zincat) pentru descărcarea deșeurilor în containerele deschise înalte și un cântar.
  • Stâlpi de iluminat și camere supraveghere (8 bucăți).
La execuţia lucrărilor se vor respecta toate cerințele din normativele în vigoare, pentru diferitele categoriile de lucrări. La execuţia lucrărilor se vor întocmi toate documentele privind procesele verbale pentru natura terenului și stratificațîi, procesele verbale de lucrări ascunse, procese verbale ce constituie fazele determinante, condica de betoane, etc., conform programe de control.

Executantului îi revine în exclusivitate responsabilitatea modului cum își organizează șantierul. Contractantul este responsabil și are obligația să asigure constituirea spațiilor necesare activităților de supraveghere a execuției, a realizării lucrărilor de construcțîi precum și pentru depozitarea materialelor necesare realizării prezentei investițîi.

Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 2.256.765,99 RON.

Despre Draft Construct SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 10 septembrie 2024, înființată în anul 2004, Draft Construct SRL are sediul social pe strada Constantin Bobescu, Nr. 2C, Et. Parter, Constanța și se execută lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezențiale. Dumitru Țigănescu este asociat unic și administrator.

Potrivit termene.ro, Țigănescu Dumitru mai mai este asociat în Draft Dinamic Construct SRL, Draft Master Construct SRL și Draft Proinvest Construct SRL.
 
Draft Construct SRL și-a adjudecat, prin negociere directă, 54 de contracte, de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Școala Gimnazială nr. 8 Constanța, Comuna Corbu,  Școala Gimnaziala Nr.17 Ion Minulescu, Comuna Cumpăna, Unitatea Militară 02146 Mangalia și altele.
 
În anul 2023, Draft Construct SRL a declarat o cifră de afaceri de 46.522.577 lei, un profit de 3.021.334 lei și 38 de salariați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire a licitației.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și: 

Primăria Comunei Limanu, județul Constanța dotează cu mobilier și materiale didactice școlile și grădinițele din comună (DOCUMENT) 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii