Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Primăria Constanța a încheiat un nou contract care vizează reabilitarea liceului tehnologic Dimitrie Leonida (DOCUMENTE)

ro

25 Sep, 2024 14:02 315 Marime text
Primăria Constanța a atribuit prin cumpărare directă serviciul de consultanță în managementul și implementarea proiectului „Cresterea eficientei energetice a imobilului Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida, Constanța (corp liceu)".

Ofertant câștigător este Hohmann Consulting Group SRL iar valoarea contractului este 98.000 lei, aproximativ 20.000 euro.



Hohmann Consulting Group SRL

Firma cu sediul în București funcționează din 2014 și se ocupă cu consultanță pentru afaceri și management.

În 2023, compania a avut o cifră de afaceri de 170,744 lei, profit de 92,936 lei și un angajat.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 1480.96%, potrivit www.termene.ro.

Firma aparține Monicăi Stroe care este și administrator și lui Vlad-Tudor Manoilă.

Potrivit www.termene.ro, compania figurează cu 7 contracte din achiziții directe.
 

Reamintim, UAT municipiul Constanța a depus spre finanțare proiectul „Consolidarea și reabilitarea imobilului Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida (corp cămin)“, în cadrul Programului național de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat, Subprogramul proiectarea și execuția lucrăilor de intervenții pentru clădirile de interes și utilitate publică aflate în proprietatea sau administrarea autorităților și instituțiilor administrației publice centrale sau locale.

Proiectul se referă la consolidarea seismică, dar și creșterea eficienței energetice, lucrări conexe de reabilitare și modernizare a imobilului Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida (corp cămin), Constanța. 

În urma elaborăii documentației de avizare a lucrăilor de intervenție, au rezultat următorii  indicatori: Valoarea totală estimativă a investiției în cuantum de 24.415.597,94 lei fără  TVA, respectiv 29.026.938,68 lei cu TVA, din care C+M: 12.642.045,17 lei fără TVA, respectiv 15.044.033,75 lei cu TVA.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Primăria Constanța a scos la licitație lucrările de reabilitare energetică a clădirii liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii