Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 11 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpări directe Constanța Ce societate se ocupă de lucrări de hidroizolație la Creșa Nr.1 Alice în Țara Minunilor din Eforie Sud (DOCUMENT)

ro

11 Oct, 2024 12:06 155 Marime text
Sursa foto cu rol ilustrativ: Primăria Municipiului ConstanțaCreșa Nr.1 Alice în Țara Minunilor din Eforie Sud, județul Constanța a atribuit recent prin cumpărare directă un contract de lucrări hidroizolație.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit societății Purejoy Gift SRL, valoarea fiind estimată la 151.530,89 RON.

Despre Purejoy Gift SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 10 octombrie 2024, firma Purejoy Gift SRL a fost înființată în anul 2018, adresa sediului social este pe strada Badea Cârțan din Constanța, iar activitatea principală este „Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale“.

Asociați sunt Radu Gica cu 60% și Iacob Marinela Georgiana cu 40%. Administrator este Radu Gica. Aceasta mai figurează ca asociat 83,33% la Mercury Consulting SRL și asociat 40% la Giulia Blue Saphir.

În 2023, Purejoy Gift SRL a avut o cifră de afaceri de 1.373.855 lei, un profit de 100.329 lei, la 7 angajați. 

Platforma termene.ro informează că Purejoy Gift SRL are 13 contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, publicat pe SEAP.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și: 

Primăria Cernavodă reabilitează și modernizează o grădiniță și o creșă pentru aproximativ 750.000 de euro (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii