Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 24 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpări directe VMB Partners, desemnat consultant de Primăria Constanța. Obiectivul, atragerea unor finanțări prin PNRR (DOCUMENT)

ro

24 Aug, 2024 16:27 184 Marime text
  • Municipiul Constanța și VMB Partners SA au încheiat un contract în valoare de 189.000 lei fără TVA, respectiv 37, 900 euro fără TVA
  • Contractul are ca obiect asistență tehnică pentru structurarea și atragerea unei finanțări rambursabile destinate investițiilor de interes public local și a fost atribuit direct
  • VMB Partners SA a fost înființată în 1999 și are sediul social în București, iar în anul 2023, cifra de afaceri raportată a fost de 3.5 milioanelei, cu un profit de 1.1 milioane lei și 8 angajați
  • Firma figurează cu 33 de contracte din achiziții publice în valoare de 4.746.210,76 lei
  • A mai derulat contracte cu municipiile Alba Iulia, Timișoara, Botoșani, Iași, cu Ministerul Mediului, dar și cu mai multe comune din țară
  • În anul 2001, VMB Partners a inițiat și coordonat emiterea primelor obligațiuni municipale din România post-decembristă, pentru orașele Predeal și Mangalia


Municipiul Constanța și VMB Partners SA au încheiat un contract în valoare de 189.000 lei fără TVA, adică 37, 900 euro fără TVA, care are ca obiect asistență tehnică pentru structurarea și atragerea unei finanțări rambursabile destinate investițiilor de interes public local.

Este vorba despre atragerea unei finanțări rambursabile pentru fonduri europene aferente Planului Național de Redresare și Reziliență, partea a II-a.
Contractul a fost atribuit direct, potrivit SEAP.

În plus, în cadrul contractul, societatea din București va acorda Primăriei Constanța asistență pentru publicarea anunțului de participare, consultanță în elaborarea răspunsurilor de solicitările de clarificare, asistență la deschiderea ofertelor de creditare și la negocierea costurilor și a termenilor contractuali, evaluarea condițiilor ofertelor de finanțare si emiterea recomandării cu privire la declararea ofertei câștigătoare.
 

Despre VMB Partners SA

Compania a fost înființată în 1999 și are sediul social în București, pe strada Dumbrava Roşie nr. 2, Sector 2.

Pentru anul 2023, cifra de afaceri raportată a fost de 3.5 milioanelei, cu un profit de 1.1 milioane lei și 8 angajați.

Acționarii firmei sunt: Valentin-Adrian Miron Alexandru Popescu, Jean Pierre Vincent, Daniel Florin Iscru, Mihaela Florina Bărbuș, Gabriela Călușeru și Viorel Udma .
Dintre acționari, Valentin-Adrian Miron mai figurează și în Societate de Investiții Certinvest IMM SA, iar Viorel Udma în Accendo International SRL și Accendo Capital SRL.

Administratori sunt: Valentin-Adrian Miron, Anca Maria Cernea și Elena Bărbulescu Olteanu.

Cei trei cenzori ai societății sunt: Laurențiu Bumbac, Nicoleta Coconcea și HM & DS Audit Service SRL.

Firma figurează cu 33 de contracte din achiziții publice în valoare de 4.746.210,76 lei.
A mai derulat contracte cu municipiile Alba Iulia, Timișoara, Botoșani, Iași, cu Ministerul Mediului, dar și cu mai multe comune din țară.
În anul 2001, VMB Partners a inițiat și coordonat emiterea primelor obligațiuni municipale din România post-decembristă, pentru orașele Predeal și Mangalia.
VMB Partners a asigurat asistența a peste 50 de finanțări prin emisiuni de obligațiuni municipale și credite cu maturități de până la 23 de ani pentru primării și consilii județene.
Anul trecut, Primăria Constanța a mai încheiat un contract similar cu firma din Capitală, pentru asistență tehnică pentru structurarea și atragerea unei finanțări rambursabile destinate investițiilor de interes public local.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Primăria Constanța se pregătește să contracteze creditul pentru parcările supraetajate?! O importantă companie de consultanță din București asigură asistența tehnică (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii