Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii Achiziția unei ambarcațiuni pentru situații de urgență organizată de Primăria din Chilia Veche, județul Tulcea a fost contestată la CNSC (DOCUMENT)

ro

26 Oct, 2024 16:53 413 Marime text
  • NOVELL LMM SRL din Galați a contestat la CNSC procedura simplificată, organizată de Primăria Chilia Veche, județul Tulcea, în vederea atribuirii contractului având ca obiect furnizare ambarcațiune în cadrul proiectului „Achiziționare ambarcațiune pentru situații de urgență”.
  • În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a respins contestația
  • Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate, în temeiul art. 29 din Legea nr. 101/2016
  • NOVELL LMM SRL se ocupă cu intermedieri în comerțul cu produse diverse, are sediul social în Galați și este deținută de Marius Lazăr care figurează și în Seavibe Marine SRL.
  • Compania figurează cu 17 contracte din achiziții directe, potrivit www.termene.ro
  • În 2019, Consiliul Județean Constanța i-a atribuit un contract finanțat din fonduri europene pentru achiziția unei bărci, necesară activităților specifice în cadrul proiectului „Patrimoniul cultural comun - Sursă de dezvoltare a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre”


Consiliul Național de Soluţionare a Contestaţiilor a adoptat decizia nr. 2895/C9/3393 din 14.10.2024 la contestația înregistrată de NOVELL LMM SRL, cu sediul social în Galați, privind procedura simplificată, organizată de Primăria Chilia Veche, județul Tulcea, în calitate de autoritate contractantă, în vederea atribuirii contractului având ca obiect furnizare ambarcațiune în cadrul proiectului „Achiziționare ambarcațiune pentru situații de urgență”.

Firma contestatoare a solicitat obligarea autorităţii la a lua măsuri de remediere.

În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a respins contestația formulată de NOVELL LMM SRL, în contradictoriu cu Primăria Chilia Veche, județul Tulcea.
Prezenta decizie este obligatorie pentru părțile cauzei potrivit dispozițiilor art. 28 alin. (1) din Legea nr. 101/2016, cu modificările și completările ulterioare.

Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate, în temeiul art. 29 din Legea nr. 101/2016.
 

Despre Novell LMM SRL

Societatea înființată în 2016 se ocupă cu intermedieri în comerțul cu produse diverse, are sediul social în Galați și este deținută de Marius Lazăr care figurează și în Seavibe Marine SRL.

A raportat pentru anul 2023 cifră de afaceri de 846.323 lei și un profit net de aproximativ 100.000 lei, la un singur angajat.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 14,21%.

Compania figurează cu 17 contracte din achiziții directe, potrivit www.termene.ro.
În 2019, Consiliul Județean Constanța a atribuit societății din Galați, un contract în cadrul unui proiect finanțat din fonduri europene în valoare de 167.800 lei, fără TVA pentru achiziția unei bărci, necesară activităților specifice ce se vor desfășura pe toată durata de implementare precum și în perioada de post implementare a proiectului „Patrimoniul cultural comun - Sursă de dezvoltare a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre”.
Barca era destinată specialiștilor de la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța pentru transportul echipamentele specifice de arheologie submersă.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Citește și:

Cine furnizează barcă și peridoc pentru specialiștii Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii