Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două firme vor efectua documentațiile tehnice pentru amenajarea a două parcări în Cernavodă

ro

27 Oct, 2024 10:48 272 Marime text
Primăria orașului Cernavodă a atribuit două contracte pentru amenajare de parcări autoturisme, fiind vorba de întocmiri de documentații DALI/SF.
 
Ambele contracte au fost semnate pe 25 octombrie 2024, iar valoarea estimată a achizițiilor este de 142.000 lei, respectiv 90.500 lei, conform platformei SEAP.
 
Contractul de 142.000 lei a fost adjudecat de Techpulse Solutions SRL, vizând întocmire documentație tehnică la faza DALI/SF pentru amenajare parcări auto, conform reglementărilor în vigoare. Se vor realiza și studiile de teren, ridicare topografica cu viza OCPI, studiu geotehnic cu verificare Af, expertiza tehnică (după caz), documentație pentru aviz, inclusiv verificarea tehnică A4,B2,D.
 
Al doilea contract, în valoare de 90.500 lei, semnat cu Movand Concept SRL, vizează Servicii de elaborare DALI pentru parcari autoturisme. Serviciile includ costurile elaborarii documentatie de proiectare in faza DALI, studiile de teren necesare, precum si documentatia necesara elaborarii Certificatului de Urbanism.
 
Despre Techpulse Solutions SRL
 
Fondată în 2022, compania a raportat pe anul 2023 un singur angajat, o cifră de afaceri de 587.626 lei și un profit de 386.173 lei. Sediul social este în județul Prahova, iar asociat unic și administrator este Alexandru-Florin Filipoiu.
 
Despre Movand Concept SRL
 
Societatea Movand Concept SRL a fost înființată în anul 2022, are sediul în localitatea Ploieștiori, județul Prahova, Aleea Smaraldului, nr. 3, și se ocupă de „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat este Filipoiu Simona, iar administrator este Moldanschi Victor Andrei.
 
Moldanschi Victor Andrei mai este asociat unic și administrator la Acvi-Star Construct SRL și asociat la Mivamo Solutions SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Movand Concept SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 908.445 lei, cu un profit de 406.843 lei, la 2 angajați.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


Citește și:
Cumpărări directe Constanța: Urban Company Invest SRL furnizează lemne de foc Școlii Gimnaziale „Dan Spătaru” din Aliman (DOCUMENT)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii