Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:34 08 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DRDP Constanța, aproximativ 18.000 de euro alocați pentru serviciul de salarizare și resurse umane (DOCUMENT)

ro

08 Oct, 2024 17:00 173 Marime text
  • Contractul a fost atribuit firmei Total Soft SA, în baza criteriului prețul cel mai scăzut
 
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța, a atribuit contractul „servicii mentenanță și suport tehnic pentru sistemul informatic Charisma HCM Online”.
 
Conform descrierii succinte, sistemul informatic este necesar pentru desfășurarea activității serviciilor financiar salarizare și resurse umane în vederea respectării de către autoritatea contractantă a cerințelor legislative din domeniul resurselor umane, salarizării și fiscalității.
 
Valoarea totală a achiziției a ajuns la 88.568,64 de lei, echivalent cu peste 18.000 de euro, la cursul actual.  
 
Contractul a fost atribuit firmei Total Soft SA, în baza criteriului prețul cel mai scăzut.
 
Data încheierii contractului este 30 septembrie a.c., iar data publicării atribuirii în SEAP este 7 octombrie 2024.
 
Despre Total Soft SA
 
Conform termene.ro, platformă consultată marți, 8 octombrie 2024, Total Soft SA are sediul în județul Ilfov, funcționează din anul 2016, iar obiectul de activitate este „activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)”.
 
Datele financiare din anul 2023 prezintă o pierdere de 652.675 de lei, o cifră de afaceri de peste 145 de milioane de lei și 534 salariați.
 
Total Soft SA este controlată de acționarii Logo Yazilim Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi – persoană juridică din Turcia și Avramos Holdings Limited – din Cipru.
 
Administratorul societății este cetățeanul turc Mehmet Tugrul Tekbulut.
 
Potrivit termene.ro, Total Soft SA are 93 de achiziții directe și 12 licitații. Printre autoritățile contractante se numără: Autoritatea pentru Digitalizarea României, Autoritatea de Supraveghere Financiară, Administrația Fondului pentru Mediu, Registrul Auto Român SA etc.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
Licitații Constanța CNAIR prin DRDP Constanța achiziționează echipamente de contorizare, clasificare și cântărire din mers a traficului rutier (DOCUMENT) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii