Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 02 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Bunurile deținute de Nazwood Activ SRL, în insolvență, scoase la mezat. Iată lista creditorilor

ro

02 Oct, 2024 13:52 178 Marime text
Licitatie. Sursa foto - freepik.com
  • Bunuri din patrimoniul societății Nazwood Activ SRL sunt scoase la licitație.
  • Participații la licitație vor putea cumpără un ansamblu functional, a bunurilor, necesare prelucrării lemnului.
  • Prețul de pornire al licitației este de 16.490,10 euro exclusiv TVA.
  • Talak Ali este asociat unic. M.G Activ Insolvency SPRL este lichidatorul judiciar. 
 
M.G Activ Insolvency SPRL, lichidatorul judiciar, vinde prin licitație publică cu strigare, mai multe bunuri din patrimoniul societății Nazwood Activ SRL. Licitația se va desfășura pe data de 8 octombrie. 

Participații la licitație vor putea cumpără un ansamblu functional, a bunurilor, necesare prelucrării lemnului, compus din: sistem eliminare rumegus; gater cu 4 pânze; masă cu role transportatoare; rindea electrică; aparat sudură Erdemsan; centrală termică; instalație încălzire-calorifere; aparat sudură Akin Trafo; aparat ascuțit pânze, discuri; masă cu role transportatoare; gater mic; gater normal; gater taiere scânduri; utilaj pentru tăiat cherestea; aparat sudură pentru pânză; gater mare.
 
Prețul de pornire al licitației este de 16.490,10 euro exclusiv TVA.  Următoare licitatie se va desfășura în data de 08.10.2024, iar dacă bunurile nu se vor adjudeca, licitaţiile vor continua saptamânal, într-o zi de marți orele 15.00 (cu excepții) la sediul administratorului judiciar din Str. Timisanei nr. 34, et. 2, Constanța, până la adjudecare.
 
Regulamentul de vânzare este în valoare de 800 lei exclusiv TVA, taxa de participare la licitație -  800 lei exclusiv TVA, iar garanția de participare reprezintî 10% din prețul de pornire la licitaţie al bunului cu TVA adăugat.
 
Despre Nazwood Activ SRL 
 
Firma a fost înființată în anul 2010 și are sediul pe strada Pescarilor, Nr. 67A, Bloc 2 din Constanța. Conform Termene.ro, Nazwood Activ SRL este specializată în tăierea și rindeluirea lemnului, are sediul în Constanța, iar Talak Ali este asociat unic. M.G Activ Insolvency SPRL este lichidatorul judiciar. 
 
Conform Termene.ro, pentru anul 2022, Nazwood Activ SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 5.406 de lei, o pierdere netă de 79.485 de lei și datorii de 10.113.719 lei,
 
Pe lista creditorilor se află: Finanțele Pubice Constanţa, Municipiul Constanţa prin Primar - SPIT Constanţa, Municipiul Bucureşti Sector 2 - Direcţia Venituri Buget Local Sector 2, Primăria UAT Murfatalr prin Primar, Administraţia Fondului pentru Mediu, Yldiz Entegre Agac Sanayi Ve Ticaret Anonim Siketi, Yildiz Entegre România SA, Vodafone România SA și Casa Di Adriano SRL prin administrator judiciar CII Neamu Corneliu.         
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii