Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 04 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme de casă ale primăriei din Mangalia. Șase contracte atribuite într-o singură zi firmei controlată de Tudorel Burlacu (DOCUMENTE)

ro

04 Sep, 2024 17:00 181 Marime text
  • Primăria Mangalia a atribuit prin cumpărare directă șase contracte către ALTION SERV SRL
  • Valoarea celor 6 contracte se ridică la 850.171 lei fără TVA, respectiv 170.034,2 euro fără TVA
  • ALTION SERV SRL are sediul pe strada Rozelor, nr. 12 din Mangalia iar Tudorel Burlacu este asociat unic și administrator
  • Potrivit termene.ro, Burlacu Tudorel mai este asociat și în Fabrica de Betoane și Prefabricate CDC SRL alături de Cristian Drăgan și Cosmin Ionescu, care este și administrator companiei
  • Drăgan, fost consilier local PNL la Mangalia în mandatul 2012-2016 este asociat unic și administrator în Eurotechnic IND SRL, o altă companie care primește contracte pe bandă rulantă de la Primăria Mangalia
  • Eurotechnic Ind SRL figurează cu 97 de contrace obținute, prin negociere directă, de la autorități publice locale
 
 
 
Primăria Mangalia a atribuit într-o singură zi, prin cumpărare directă șase contracte către ALTION SERV SRL.
 
Cinci dintre acestea vizează lucrări de excavare pentru proiectul “Construire de locuinte nZEB plus pentru tineri în municipiul Mangalia, jud. Constanta”, finanțarea obiectivului de investiții fiind asigurată prin Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 –Fondul Local – I.2 și un altul servicii de transport, montat și demontat diverse obiecte de inventar.
 
Valoarea celor 6 contracte se ridică la 850.171 lei fără TVA, respectiv 170.034,2 euro fără TVA.
 
Este vorba despre contract de lucrări de excavare privind cercetarea arheologică pentru locuințe N-Zeb lot 1 - 236171.76 lei; lucrări de excavare privind cercetarea arheologică pentru locuințe N-Zeb lot 2 – 80.000 lei; lucrări de excavare privind cercetarea arheologică pentru locuințe N-Zeb lot 3 – 80.000 lei; lucrări de excavare privind cercetarea arheologică pentru locuințe N-Zeb lot 4 – 80.000 lei; lucrări de excavare privind cercetarea arheologică pentru creșa Zâna Zorilor – 235.000 lei și servicii de transport, montat și demontat diverse obiecte de inventar – 139.000 lei.










 
Despre ALTION SERV SRL
 
 
Înființată în anul 2003, ALTION SERV SRL are sediul pe strada Rozelor, nr. 12 din Mangalia, Județul Constanța și se ocupă de transporturi rutiere de mărfuri.

Tudorel Burlacu este asociat unic și administrator.

Burlacu Tudorel Asociație Familială și Valveloce SRL au fost radiate.

Potrivit termene.ro, Burlacu Tudorel mai este asociat și în Fabrica de Betoane și Prefabricate CDC SRL alături de Cristian Drăgan și Cosmin Ionescu, care este și administrator companiei.

Cristian Drăgan, fost consilier local PNL la Mangalia în mandatul 2012-2016 este asociat unic și administrator în Eurotechnic IND SRL, o altă companie care primește contracte pe bandă rulantă de la Primăria Mangalia.

Numele lui Drăgan se regăsește și în Armalis Ship SRL Mangalia, Ciel Jardin SRL Mangalia, Crandaz Nav SRL Mangalia, Fabrica de Betoane și Prefabricate CDC SRL Hagieni și Spiga D&R SRL Hagieni.

Eurotechnic Ind SRL figurează cu 97 de contrace obținute, prin negociere directă, de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Direcția Cultură și Sport Mangalia, Municipiul Mangalia, Spitalul Municipal Mangalia, Colegiul Economic Mangalia și altele.

De asemenea, firma a obținut și trei contracte publice, ambele încheiate cu Municipiul Mangalia.

 

Contractele ALTION SERV SRL


Revenind la ALTION SERV SRL, de-a lungul anilor, firma și-a adjudecat, prin negociere directă, 78 de contracte de la autorități publice locale.

Printre aceste se numără: Municipiul Mangalia, Direcția Cultură și Sport Mangalia, Școala Gimnazială „Ion Creangă“ Albești, Municipiul Mangalia, Comuna Albesti, Comuna Costinești.
Anul acesta, compania a mai câștigat de la UAT municipiul Mangalia contractul de ridicarea autovehiculele abandonate în valoare de 30.000 lei dar și contractul privind executarea lucrărilor de demolare a unui imobil existent situat pe strada Mihai Viteazu nr.17H în valoare de 54.289,32 lei.
 
Pentru 2023, compania a raportat o cifră de afaceri de 3,543,479 lei, profit de 611,170 lei și un număr de 8 angajați.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 30.71%, potrivit www.termene.ro.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțurile de atribuire ale contractelor publicate pe e-licitatie.ro// pe SEAP.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

Cine va ridica autovehiculele abandonate din municipiul Mangalia? (DOCUMENT)

Cumpărări directe Constanța Un imobil de pe strada Mihai Viteazu din Mangalia va fi demolat de Altion Serv SRL (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii