Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Floor Cover Solutions SRL, deținută de fratele fostului primar din Cogealac, modernizează terasa clădirii ANR, cu 93.000 de euro (DOCUMENT)

ro

08 Aug, 2024 14:29 381 Marime text
  • Floor Cover Solutions SRL nu se află la primul contract prin cumpărare directă cu Autoritatea Navală Română, vizând lucrări la clădire.
  • Asociatul majoritar al Floor Cover Solutions SRL este Aurelian Soare, fratele fostului primar din Cogealac Ion Soare.
Floor Cover Solutions SRL, al cărei asociat majoritar figurează Aurelian Soare, fratele fostului primar din Cogealac Ion Soare, a semnat prin cumpărare directă cu Autoritatea Navală Română contractul vizând modernizarea terasei clădirii.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 462.844,88 de lei fără TVA, adică peste 93.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Modernizare/refacere terasă clădire ANR Central“, în descriere făcându-se precizarea că invitația de participare a fost transmisă pe 2 iulie 2024.
 
Despre Floor Cover Solutions SRL
 
Floor Cover Solutions SRL nu se află la primul contract prin cumpărare directă cu Autoritatea Navală Română, vizând lucrări la clădire, în iunie 2024 firma contractând lucrările pentru refacerea tencuielii (detalii, aici), iar în aprilie 2024 cele două entități semnând contractul pentru modernizarea subsolului clădirii (detalii, aici).
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 8 august 2024, Floor Cover Solutions SRL a fost înființată în 2013, are sediul social în Valu lui Traian, pe strada București și se ocupă în principal de intermedieri în comerțul cu produse diverse.
 
Firma are un punct de lucru și în Constanța, pe bulevardul Mamaia.
 
Asociat majoritar (68,29%) figurează Aurelian Soare, fratele fostului primar din Cogealac Ion Soare, restul părților sociale (31,71%) revenindu-i lui Cătălin Stan, care este și administratorul societății.
 
Numele lui Aurelian Soare se leagă și de Agro Sofil SRL, Agrosefag SRL, Algera Com SRL, Eraos SA, Fila S.H. SRL, Floor Cover Solutions SRL, Montana Azuga SRL, Pescărușul Vesel SRL, Predeal Holidays SRL, Pro Granido SRL, Ravena Impex SRL, Rogusto-Line SRL, Soare Aurelian ÎI, Tic Tac A.S. SRL și Tomis Real Estate SRL.
 
Numele lui Cătălin Stan se leagă și de Floor Cover Systems SRL.
 
Potrivit termene.ro, Floor Cover Solutions SRL figurează cu 153 de achiziții directe (Autoritatea Navală Română, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Floor Cover Solutions SRL a declarat patru angajați, profit peste 413.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 12,26 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Angajări Constanța
Autoritatea Navală Română scoate la concurs 34 de posturi vacante! Vezi cerințele

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii