Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 10 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forțele Navale Române încheie polițe de viață pentru parașutiști și scafandri cu ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP (DOCUMENT)

ro

10 Sep, 2024 17:00 181 Marime text
Foto: Sigla Forțelor Navale Române sursa: Site Forțele Navale Române

Ministerul Apărării Naționale – Unitatea Militară 02145 Constanța a atribuit un contract pentru achiziția asigurărilor facultative de viață pentru personalul din Forțele Navale Române, care execută activități de parașutism și/sau de scufundare pe teritoriul național.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul prevede furnizarea asigurărilor facultative de viață pentru personalul din Forțele Navale Române, care execută activități de parașutism și/sau de scufundare pe teritoriul național.
 
Acestea trebuie să acopere riscul de accident corporal/boală care afectează starea de sănătate a asiguratului, cu consecinţe din cele mai diverse, care pot evolua până la invaliditatea parţială/totală sau deces al asiguratului, produse prin:  accidente, catastrofe sau alte asemenea evenimente (îmbolnăvire, împuşcare, iradiere, stop cardio-respirator, accident vascular, etc), intervenite în timpul şi din cauza unor activități de parașutism și/sau de scufundare, în procesul de pregătire pentru luptă, în îndeplinirea sarcinilor pe timpul serviciului, pe teritoriul naţional.
 
Riscurile sunt, conform documentelor,
  • Deces;
  • Invaliditate gradul I şi II;
  • Invaliditate gradul III;
  • Îmbolnăviri, pe timpul şi din cauza acţiunilor militare, procesului de pregătire pentru luptă instruirii şi îndeplinirii sarcinilor pe timpul serviciului de luptă, care au ca rezultat mutilări sau defecte fizice ireversibile ori vătămări corporale/afecţiuni ce pot fi stabilite în mod obiectiv;
  • Cheltuieli de spitalizare şi/sau tratament ambulatoriu pentru perioade cuprinse între 3 şi 90 de zile dacă se face dovada acestor cheltuieli;
  • Cheltuieli pe medicamente şi tratament, dacă se face dovada că aceste cheltuieli au fost efectuate;
Pentru cazurile de invaliditate sau de deces, produse prin accidente, catastrofe sau alte asemenea evenimente (îmbolnăvire, împuşcare, radiere etc.) intervenite pe timpul pregătirii, deplasării la şi de la locul activității/misiunii şi din cauza executării activității/misiunii pe teritoriul naţional.
 
Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor și candidaturilor este de 20 zile.
 
Totodată, autoritatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări sau informații privind Documentația de atribuire primite în mod consolidat în a 11-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.
 
Societatea comercială câștigătoare a contractului este Asigurarea Româneasca ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP, iar valoarea totală a contractului este de 3.383.185 lei.
 
Despre Asigurarea Româneasca ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP
 
Conform termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 1991 și are sediul social situat în municipiul București, pe bulevardul Carol I. Totodată, domeniul principal de activitate al firmei constă în „ alte activități de asigurări (exceptând asigurările de viață)”.
 
Acționari sunt VIENNA INSURANCE GROUP AG WIENER VERSICHERUNG GRUPPE (88.77%) și LVP HOLDING GMBH (11.02%), ambele având sediul social în Austria, precum și alte persoane fizice si juridice (0.21%).
 
Roșu Mădălin, Wolfgang Hajek și Zarzara Paul – Gabriel sunt membri în directoratul societății comerciale.
 
Firma ASIGURAREA ROMÂNEASCĂ - ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP SA mai este acționar în cadrul companiilor GLOBAL ASSISTANCE SERVICES SRL (25%), VIG MANAGEMENT SERVICE SRL (18%), GRUP BIANCA TRANS SA (11.79%) și SMARDAN 5 DEVELOPMENT SRL (0.04%).
 
Potrivit aceleiași surse, pentru anul fiscal 2023, compania a înregistrat un număr mediu de 663 de salariați.
 
Asigurarea Româneasca ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP mai figurează cu 10.651 de contracte câștigate prin achiziții directe, pentru entități contractante precum ASOCIATIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARA IALOMITA, COMUNA BESTEPE (PRIMARIA COMUNEI BESTEPE), dar și 563 de contracte câștigate prin licitații publice, pentru entități precum Ministerul Apărării Naționale - U.M. 02145 Constanța și Agenția Națională de Administrare Fiscală.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
Licitație importantă! Este vizat personalul din Forțele Navale care execută misiuni externe la bordul navelor sau pe teritoriul altor state (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii