Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 18 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fundația World Vision România va oferi tichete sociale refugiaților ucraineni. Iată câte vor fi fi distribuite la Constanța

ro

18 Oct, 2024 11:18 148 Marime text
Fundația World Vision România va oferi tichete sociale refugiaților ucraineni. Sursa foto - freepik.com
  • Fundația World Vision România organizează o selecție de oferte în vederea atribuirii achiziției având ca obiect „Servicii de tiparire și livrare vouchere/tichete sociale nenominale pentru beneficiari (2.270 vouchere a câte 200 lei/bucata)“.
  • Ofertele vor fi depuse până pe 7 noiembrie.
  • Valoarea estimată a contractului este de 454.000 lei, cu TVA inclus!
 
 World Vision România a susţinut peste 120 de mii de copii şi adulţi refugiaţi pe parcursul anului. Având în vedere necesitățile din cadrul proiectului DEC Ukraine  Humanitarian Appeal – phase B, Fundația World Vision România organizează o selecție de oferte în vederea atribuirii achiziției având ca obiect „Servicii de tiparire și livrare vouchere/tichete sociale nenominale pentru beneficiari (2.270 vouchere a câte 200 lei/bucata)“. Ofertele vor fi depuse până pe 7 noiembrie.
 
Valoarea estimată a contractului este de 454.000 lei, cu TVA inclus! Valoarea estimată nu poate fi depășită, depășirea ei ducând la respingerea ofertei ca inacceptabila. Ofertantul are obligaţia de a elabora oferta, astfel încât să corespundă tuturor specificaţiilor tehnice și procedurale în conformitate cu prevederile din prezenta documentație.
 
Tichetele sunt destinate strict achizitiei de alimente. Băuturile e  alcoolice și țigările sunt excluse. Voucherele/tichetele sociale nenominale sunt unice, fiecare persoana va primi o singura data un voucher.
 
Pe suportul de hartie al voucherelor/tichetelor sociale nenominale va aparea obligatoriu numele Fundatia World Vision Romania și sigla WVR. Totodată, pe suportul de hârtie al voucherelor/tichetelor sociale nenominale va aparea obligatoriu seria numerica unica a acestora. 
 
Cele 2.270  vouchere vor fi livrate catre cele 5 centre Happy Bubble în două tranșe 18.11.2024 și 25.11.2024     
 
- World Vision București  - 355  + 600 bucăți,
- World Vision Constanța – 600 + 0 bucăți,
- World Vision Cluj –Napoca -  80 +22 bucăți,
- World Vision Suceava  - 100 +0 bucăți,
 
- World Vision – 0 +414 bucăți,
 Total tichete (transa I +transa II) -  2270  bucățti
 
Toate tichetele vor fi inregistrate in aplicatia WVR si vom intocmi liste de distributie cu numarul de serie al fiecarui voucher, spre a fi semnate de beneficiari. Plata serviciilor se va face numai pentru serviciile efectiv prestate. Achizitorul are dreptul de a rezilia contractul de prestări servicii incheiat cu un operator economic in situatia in care serviciile nu sunt prestate la un nivel corespunzator, conform prezentei documentatii. Costul transportului voucherelor/tichetelor pana la adresele de livrare va fi inclus în pretul ofertei.
 
Fundatia World Vision este o organizație creștină, care acționează prin programe de dezvoltare și advocacy, dedicată lucrului cu copiii, familiile și comunitățile pentru a depăși sărăcia și nedreptatea. Fundatia World Vision este angajata să respecte cele mai înalte standarde etice și morale în toate activitățile sale de achiziții, inclusiv protejarea copiilor și a adulților din programele desfășurate.
 
Protecția copiilor și adulților vulnerabili din programele World Vision este esențială pentru toate aspectele activității noastre. Un element esențial al tot ceea ce face World Vision este angajamentul de a nu face rău copiilor și adulților beneficiari, respectarea drepturilor beneficiarilor și apărarea intereselor lor ca o considerație majoră în orice acțiuni și decizii.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteți citi accesând categoria „Achziț ii, licitații, vânzări“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

  
Cumpărări directe Constanța: Primăria Cobadin se pregătește pentru iarnă. A cumpărat lemne de foc de la o firmă din Viișoara (DOCUMENTE)
 
 Primăria Municipiului Medgidia, județul Constanța vinde la licitație patru terenuri (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii