Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gata cu aglomerația pe DN 39, județul Constanța Primăria Eforie va achita peste 20 milioane de euro pentru înființarea unui pasaj rutier denivelat (DOCUMENT)

ro

27 Aug, 2024 12:19 537 Marime text
Eforie - pasaj rutier DN 39. Sursa foto - google.maps
  • Contractul privind achiziția serviciilor de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții “Pasaj rutier denivelat în zona sensului giratoriu de pe DN 39, km 14+280” este scos la licitație de Primăria Eforie.
  • Ofertele pot fi depuse până pe data de 30.09.2024, ora 15:00, urmând să fie deschise în aceeși zi și la aceeași oră în SEAP.
  • Pasajul va decongestiona traficul de pe drumul național DN 39 / E87, va reduce cosumul de carburant, poluarea în zona studiată prin reducerea numărului de intersecții la nivel, va încuraja transportului public în comun, va reduce timpul petrecut în trafic.
 
Primăria Eforie cumpără servicii de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții “Pasaj rutier denivelat în zona sensului giratoriu de pe DN 39, km 14+280”, în valoare estimată de 103.091.025,04 RON (20.618.205 euro).
 
Ofertele pot fi depuse până pe data de 30.09.2024, ora 15:00, urmând să fie deschise în aceeși zi și la aceeași oră în SEAP. Oferta trebuie să fie valabilă până la 30.03.2025.
 
Proiectul de achiziție a serviciilor de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări a obiectivului de investiții “Pasaj rutier denivelat în zona sensului giratoriu de pe DN 39, KM 14+280” are ca scop decongestionarea traficului de pe drumul național DN 39 / E87, reducerea consumului de carburant, reducerea poluării în zona studiată prin reducerea numărului de intersecții la nivel, încurajarea transportului public în comun, reducerea timpului petrecut în trafic, reamenajarea spațiilor verzi și plantarea de arbori și arbuști.
 
Acest proiect este complementar proiectului de mobilitate urbană care se va realiza în zona bretelei de acces de pe strada Dorobanților, atât către sensul giratoriu, cât și către rampa nord Constanța, prezenta investiție fiind în acord cu necesitatea accesibilității proiectului de mobilitate urbană și a transportului public în comun de pe raza orașului Eforie.
 
Totodată acestă investiție vine in completarea proiectului manageriat in prezent de compania S.C. C.N.A.I.R. S.A., Alternativa Techirghiol (aflata in procedura de licitatie publica) și a proiectului manageriat in prezent de UAT Eforie, Realizarea trecerilor de pietoni denivelat pe sub drumul national DN 39.
 
 
Responsabili de atribuirea procedurii
 
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Robert -Nicolae Șerban – primar, Greceanu Viorica – administrator public, Crețu Cecilia - șef Serviciul Afaceri Europene și Protocol,  Preoteasa Gabriel - Secretar general, Alina-Elena Oprea - director Direcția Economică, Alexandru Bucureșteanu - șef Serviciu Juridic, Contor Cătălin - consilier achiziții,  Rapotan Mihaela - consilier achiziții.
 
La aceștia se adaugă consilierii locali Abdula Doina Geta, Berheci Georgiana, Chiru Gigi Christian, Ciocanel Nicolae, Diaconu Ovidiu Ioan, Ganea Valentin, Izet Hasan Levent, Mincea Anisoara, Munteanu Dumitru, Nagy Catalin Tiberiu, Orbocea Daniel Victor, Parvescu Floarea, Samson Elisabeta, Saracila Lucia, Tode Antoanela, Tudor Silviu Antonio, dar și Tancaba Horia Andrei  - expert cooptat / administrator furnizor de consultanță în achiziții publice.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la licitație.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța: O firmă din Galați va oferi consultanță Primăriei Eforie pentru un pasaj rutier denivelat pe DN 39(DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii