Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 14 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis" Constanța cumpără bariere de delimitare de la o firmă din Baia Mare (DOCUMENT)

ro

13 Oct, 2024 17:00 452 Marime text
Foto ilustrativă - sursa: ZIUA de Constanța

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis" Constanța (UM 0608), cu sediul în județul Constanța, a atribuit un contract, în urma unei achiziții directe, ce are în vedere furnizarea berierelor de delimitare.
 
Conform licitatiapublica.ro, obiectul contractului îl reprezintă achiziția de bariere delimitare/garduri mobile tip jandarmeria, astfel: bariera delimitare evenimente/ garduri mobile tip jandarmerie model Barrier Light Oval 2,3 - 123 buc.
 
De asemenea, anunțul a fost publicat pe licitatiapublica.ro pe data de 26 septembrie 2024.
 
Conform contractului, livrarea se va face gratuit la sediul unității pana la data 31.10.2024
 
Totodată, plata se va face în cont de Trezorerie în termen de 30 zile de la data recepției cantitative și calitative a produselor. Factura trebuie emisă în format electronic și transmisă prin sistemul național privind factura electronică RO e-Factura, conform legii 139/2022.
 
Valoarea totală estimativă a contractului este de 40.590.00 lei, iar societatea ofertantă câștigătoare este AMERICASA S.R.L.
 
În secțiunea Documente poate fi parcurs integral anunțul de atribuire.
 
Despre AMERICASA S.R.L.
 
Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2009 și are sediul social în localitatea Baia Mare, județul Maramureș, pe strada George Enescu, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de „comerț cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă și a celor pentru vopsit, în magazine specializate”.
 
Asociat unic și administrator al societății AMERICASA SRL este Sas Ciprian Ioan.
 
Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 2.472.025 lei, profit în valoare de 590.397 lei și un număr mediu de 2 de angajați.
 
AMERICASA SRL figurează cu 51 de contracte câștigate prin achiziții directe, pentru societăți contractante precum Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea, Unitatea Militară 0391 Brașov, U.M. 0451 Deva, Inspectoratul De Jandarmi Județean Sălaj, U.M. 0903, Cetrul de proiecte culturale al Municipiului București-A RCUB și Municipiul Dej.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
Drumuri Județene Constanța cumpără materiale pentru marcaje rutiere (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii