Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 12 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IJJ Constanța oferă peste 70.000 de lei pentru carburanți auto

ro

12 Oct, 2024 16:15 150 Marime text
  • Unitatea Militara 0406 Constanța – Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța organizează o licitație publică pentru atribuirea contractului ce constă în achiziția de carburați auto.
 
Licitația va avea loc pe data de 14 octombrie 2024, ora 10:00, iar anunțul a apărut, pe licitatiapublica.ro, pe data de 10 octombrie 2024.
 
Valoarea estimativă a contractului este de 72,626.60 lei.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului este reprezentat de livrarea a aproximativ 6000L de motorină și 6500L de benzină fără plumb, sub formă de pachet, în limita sumei de 72.626,60 lei, fără TVA.
 
Cantitatea contractată se va determina după stabilirea câștigătorului astfel încât să fie utilizată întreaga sumă alocată acestei achiziții, adică 72.626,60 lei fără TVA.
 
Produsele, condițiile de transport precum și documentele însoțitoare trebuie să îndeplinească cerințele enumerate în fișa tehnică.
 
Termenul de livrare al comenzii este de 10 zile calendaristice, de la finalizarea achiziției.
 
Plata va fi efectuată cu ordin de plată, în maxim 30 zile calendaristice de la data primirii facturii și de la data recepției, în contul de Trezorerie al furnizorului.
 
Prețul va fi exprimat cu maxim 2 zecimale, fără TVA.
 
În ceea ce privește prețul unitar, acesta va include și toate cheltuielile ocazionate de transport, manipulare, ambalare, depozitare și personal.
 
De asemenea, ofertantul declarat câștigător va livra produsele gratuit la sediul unităţii din municipiul Constanţa, situat pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 108, judeţul Constanţa, în urma transmiterii unei comenzi ferme din partea achizitorului.
 
Totodată, criteriul de atribuire este „prețul cel mai scăzut”/ pachet și se aplică pentru ofertele declarate admisibile. În cazul în care există egalitate, se vor transmite informări cu privire la o nouă ofertă celor care au oferit prețul cel mai scăzut.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

IJJ Constanța se pregătește de iarnă! Se caută combinezoane pentru intervenții speciale (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii