Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Innova Solutions SRL, fosta Top Sistems SRL, a câștigat un contract de servicii pentru echipamentele informatice ale SPIT Constanța (DOCUMENTE)

ro

21 Sep, 2024 16:15 462 Marime text

  • Valoarea totală a contractului este de 183.250.84 lei fără TVA.

  • Innova Solutions SRL a realizat în 2023 o cifră de afaceri de 1.778.991 lei, un profit egal cu 15.979 de lei și o medie de șase salariați

Asociații firmei sunt Synotech Global Serivces Romania SRL și Daniel - Eugen Iordan

  • Conform termene.ro, Synotech Global Services Romania SRL apare și în Rose.Mo SRL. Daniel - Eugen Iordan mai apare în Social Drive Care SRL. Manuela - Carolina Popescu mai este prezentă în firmele: SC Luxoffice Center SRL, Innova Engineering SRL, Synotech Global Services Romania SRL, Luxrecords SRL, Rose.Mo SRL, Artchim SRL (radiată), Filas Club SRL (radiată), Hexit SRL (radiată)

  • Innova Solutions SRL are încheiate 15 licitații publice, potrivit sursei menționate anterior
     

 
Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local a atribuit un contract de servicii de mentenanță la echipamentele informatice.
Obiectul achiziției constă în: prestarea lunară a unor servicii de mentenanță periodică prin intermediul a 5 (cinci) operațiuni, constând în verificarea unor categorii de echipamente informatice, aflate în termenele de garanție, având drept scop păstrarea caracteristicilor inițiale și funcționarea acestora în parametri stabiliți de fabricant sau după caz, care nu se mai află în termenele de garanție, în vederea funcționării normale în continuare a acestora; intervenirea, în vederea remedierii unor defecțiuni atât la categoria de echipamente informatice la care se vor presta servicii de mentenanță, cât și la toate celelalte echipamente informatice din dotarea autorității contractante, care nu vor face obiectul serviciilor de mentenanță; furnizarea, respectiv montajul pieselor constatate ca fiind defecte ca urmare a prestării serviciilor de mentenanță sau, după caz, a intervențiilor în vederea remedierii defecțiunilor și furnizarea de accesorii/consumabile compatibile cu echipamentele informatice (tastaturi, mouse-uri, flash drivere, etc) având drept scop prelucrarea/stocarea informațiilor.

Valoarea totală a contractului atribuit companiei Innova Solutions SRL este de 183.250,84 lei fără TVA.
 

Despre Innova Solutions SRL

Conform hotărârii nr. 2 din data de 8 august 2023 publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 4087 din data de 14 septembrie 2023, Top Sistems SRL și-a schimbat denumirea în Innova Solutions SRL.
 
Sediul companiei este pe bulevardul Tomis nr. 275, Constanța, funcționează din anul 1997 și obiectul de activitate este „comerț cu amănuntul al altor bunuri noi, în magazine specializate”, potrivit datelor de pe termene.ro.

Innova Solutions SRL a realizat în 2023 o cifră de afaceri de 1.778.991 lei, un profit egal cu 15.979 de lei și o medie de șase salariați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 13,93%.

Asociații firmei sunt Synotech Global Serivces Romania SRL și Daniel - Eugen Iordan.
 
Innova Solutions SRL este administrată de Manuela - Carolina Popescu.
 
Conform termene.ro, Synotech Global Services Romania SRL apare și în Rose.Mo SRL. Daniel - Eugen Iordan mai apare în Social Drive Care SRL. Manuela - Carolina Popescu mai este prezentă în firmele: SC Luxoffice Center SRL, Innova Engineering SRL, Synotech Global Services Romania SRL, Luxrecords SRL, Rose.Mo SRL, Artchim SRL (radiată), Filas Club SRL (radiată), Hexit SRL (radiată).
 


Innova Solutions SRL are încheiate 15 licitații publice, potrivit sursei menționate anterior.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Licitații publice SPIT Constanța cumpără servicii de mentenanță pentru echipamentele informatice!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii