Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
18:59 01 02 2025 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectoratul de Stat în Construcții vrea să achiziționeze energie electrică pentru sediile consumatoare, printre care și cel de la Constanța (DOCUMENT)

ro

01 Feb, 2025 16:26 167 Marime text
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 martie 2025.


Inspectoratul de Stat în Construcții - ISC, cu sediul în București, a inițiat, ca autoritate contractantă, prin anunț de participare, încheierea unui acord - cadru pe 12 luni privind furnizarea de energie electrică pentru sediile consumatoare ale instituției, printre care și cel de la Constanța.


Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 martie 2025, ora 15.00, când se deschid ofertele, în SEAP.

Oferta trebuie să fie valabilă până la 3 septembrie 2025.

După cum se arată pe licitatiapublica.ro, ISC dorește să achiziționeze energie electrică pentru sediile sale consumatoare, pentru o perioadă de un an, de la un operator economic specializat, conform caietului de sarcini. 


Valoarea maximă estimată a acordului - cadru, pentru o perioadă de 12 luni, este de 1.570.568,43 lei fără TVA.



Suma necesară pentru achiziția energiei electrice a fost estimată pentru o cantitate maximă de 1.500 MWh, luând în calcul un preț unitar de aproximativ 1.047 lei fără TVA/MWh, respectiv 1.246 lei cu TVA/MWh (preț final furnizare cu taxe specifice incluse).


Valoarea minimă estimată a acordului - cadru, pentru o perioadă de 12 luni, este de 1.167.322,60 lei fără TVA.


Suma necesară pentru achiziția energiei electrice a fost estimată pentru o cantitate minimă de 1.115 MWh, luând în calcul un preț unitar de aproximativ 1.047,00 lei fără TVA/MWh, respectiv 1.246 lei cu TVA/MWh (preț final furnizare cu taxe specifice incluse).



Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent, pentru o perioadă estimată de 9 luni (01.04.2025 - 31.12.2025), este de 1.078.873,50 lei fără TVA.


Suma necesară pentru achiziția energiei electrice a fost estimată pentru o cantitate estimată de 1030 MWh, conform statisticii anuale de consum (consumuri medii lunare).


Valoarea estimată a celui mai mic contract subsecvent, pentru o perioadă estimată de 3 luni (01.01.2026 - 31.03.2026), este de 356.133,00 lei fără TVA.


Suma necesară pentru achiziția energiei electrice a fost estimată pentru o cantitate estimată de 340 MWh, conform statisticii anuale de consum (consumuri medii lunare).


Prețul unitar estimat este de 1.047,00 lei fără TVA/MWh, respectiv 1.246,00 lei cu TVA/MWh (preț final furnizare cu taxe specifice incluse.


Cantitățile minime și maxime de energie electrică (MWh) stabilite în documentația de atribuire, reprezintă estimări ale unor cantități care ar putea fi solicitate pe o perioadă de 12 luni, și nu cantitățile exacte care vor fi achiziționate, acestea din urmă putând fi mai mici, egale sau mai mari față de cele estimate, în funcție de necesitățile efective ale autorității contractante.


Pe durata derulării acordului-cadru, se poate diminua / majora numărul de locații care să necesite energie electrică.

Criteriul de atribuire e cel mai bun raport calitate - preț.


Persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul autorității contractante, în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea acestei proceduri de atribuire, sunt:


Victorița Dumitrașcu - Inspector General
Ionuț Cotarcea - Inspector General Adjunct
Mădălina - Doris Săileanu - Secretar General
Iulia-Cornelia Gheorghe - Director
Emil Nae - Șef serviciu
Raluca Ioana Tiniche - Director
Gabriela Irinel Dună - Șef Serviciu
Cristian - George Miron - Consilier achiziții publice
Monica-Maria Bărbulescu - Consilier achiziții publice
Mădălina - Petronela Crăciun
Cristina-Maria Cost - Șef Serviciu
Ciprian Creangă - Consilier
Mihaela Stoenescu - Consilier
Radu Văitiș - Consilier
Roxana- Teodora Buea - Consilier
Cristian Hododi - Consilier.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
  
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța


Citește și:

Licitații Constanța
Unitatea de Asistență Medico Socială Agigea achiziționează furnizare de energie electrică (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii