Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 18 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța organizează licitație publică pentru achiziția unor produse pentru laboratorul genetic (DOCUMENT)

ro

18 Oct, 2024 17:00 132 Marime text
IPJ Constanța - sursa foto: ZIUA de Constanța

Inspectoratul de Poliție al județului (IPJ) Constanța organizează o licitație publică pentru atribuirea contractului ce constă în achiziția de produse pentru laboratorul genetic.
 
Licitația va avea loc pe data de 21 octombrie 2024, ora 10:00, iar anunțul a apărut, pe licitatiapublica.ro, pe data de 16 octombrie 2024.
 
Valoarea estimativă a contractului este de 30.836 lei.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului este achiziția de produse pentru laboratorul genetic. Între obiectele pe care IPJ Constanța intenționează să le achiziționeze, se numără pahare Berzelius, flacoane, spatule, cilindri gradați, apă oxigenată, alcool etilic, lame și tăvițe de aluminiu.
 
Livrarea va fi gratuită, la sediul IPJ Constanța și se va realiza de către ofertant, în maxim 3 zile de la data primirii comenzii ferme.
 
Produsele vor fi însoțite de factură fiscală, declarație de conformitate și certificat de garanție.
 
În ceea ce privește plata, aceasta se va realiza prin ordin de plată, în contul de trezorerie al furnizorului, în 60 de zile de la primirea facturii și recepția produselor.
 
Marfa va fi recepționată doar cu aviz de însoțire și factură în original, mai precizează sursa citată.
 
Condițiile de participare cuprind oferta semnată și stampilată, transmisă autorității contractante pe adresa de e-mail a IPJ Constanța -  achizitii@ct.politiaromana.ro, având caracter ferm și obligatoriu din punct de vedere al conținutului pe toată perioada de valabilitate a ofertei, respectiv 60 de zile.
 
De asemenea, prețul va fi exprimat în lei, fără TVA, și se va menționa dacă societatea este sau nu plătitoare de TVA.
 
De asemenea, conform documentelor, societățile comerciale participante au următoarele obligații, sub sancțiunea descalificării ofertelor înaintate: să nu fie implicate în scandaluri publice, personalul din conducere, administrație și lucrătorii să dea dovadă de probitate morală, să nu planeze asupra acestora suspiciuni de comitere a infracțiunilor, să nu fie cercetați în dosare penale.
 
ong>PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
IPJ Constanța își reîncarcă tonerele și cumpără echipament periferic de printare. Iată cât investește (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii