Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație pentru colectarea deșeurilor rezultate din activitatea medicală de la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu“ din Constanța (DOCUMENT)

ro

19 Oct, 2024 15:41 119 Marime text
Ministerul Apărării - U.M 02175 Constanța, Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu“ din Constanța a lansat un anunț de participare simplificat la licitație pentru colectare deșeuri rezultate din activitatea medical.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea este estimată la 319.200 RON, iar licitația va avea loc la data de 31octombrie 2024 ora 15:00  

Contractul prevede achiziţionarea serviciilor de colectare, transport şi neutralizare/eliminare a deşeurilor medicale inclusiv furnizare recipiente colectare (saci/cutii/bidoane), aferente activităţilor medicale pentru 12 luni locație la Spitalul Militar de Urgenta Constanta (SMUCT) , aflat în Bulevardul Mamaia, nr 96.
 
Ofertantul va face dovada posibilităţîi de a presta serviciile de colectare, transport şi neutralizare deşeuri medicale aferente activităţîi ambelor locații, deşeuri a căror colectare şi eliminare fac obiectul unor măsuri speciale privind prevenirea infecţiilor conform HG 856/2002, inclusiv furnizare recipienţi de colectare (saci/cutii/bidoane din plastic), executând următoarele activităţi: a) preluarea şi manipularea deşeurilor periculoase / toxice şi punerea la dispoziţie de recipienţi necesari colectării, în condiţiile respectării Ordinului 1226/2012; b) transportul deşeurilor periculoase/toxice în condiţiile respectării HG 1061/2008 privind transportul deşeurilor periculoase şi nepericuloase pe teritoriul României; c) eliminarea finală a tuturor tipuri de deşeuri medicale periculoase/toxice de către ofertant sau o altă firmă specializată cu care ofertantul are contract de colaborare prin proceduri autorizate pentru fiecare tip de deşeuri. Ofertantul va presta fiecare activitate din cadrul serviciilor în mod autorizat şi va face dovada deţinerii autorizaţiilor necesare.

Este vorba despre un pachet servicii colectare deșeuri din activitatea medicala astfel:
Servicii de colectare,de transport a și eliminare a deşeurilor spitaliceşti inclusiv furnizare recipiemte de colectare Cantitatea deșeuri minima acord cadru (kg) 8000 Cantitatea deșeuri maxima acord cadru (kg) 60000
Servicii de preluare și distrugere a medicamentelor expirate/ și sau neutilizate de la populație min 2 kg maxim 100 kg
Servicii de colectare,de transport a și eliminare a deşeurilor chimice care nu conțin substanțe periculoase inclusiv furnizare recipiemte de colectare Cantitatea deșeuri minima acord cadru (kg) 500
Cantitatea deșeuri maxima acord cadru (kg) 2000
Colectare și neutralizare ambalaje contaminate cu substanțe periculoase
Cantitatea deșeuri minima acord cadru (kg) 500
Cantitatea deșeuri maxima acord cadru (kg) 2000 servicii de eliminare a deșeurilor toxice , cu excepția deșeurilor radioactive și solurilor contaminate
Cantitatea deșeuri minima acord cadru (kg) 800
Cantitatea deșeuri maxima acord cadru (kg) 2000 transport deșeuri toxice
Cantitatea deșeuri minima acord cadru 25
Cantitatea deșeuri maxima acord cadru 400km

Persoanele cu funcţii de decizie la nivelul autorităţii contractante, în sensul prevederilor art. 60 și art. 167 lit. e) din Legea nr.98/2016, cu modificările și completările ulterioare:
Comandant – Col. Dr Boca Nicolae Catalin
Locțiitor-col Negru Iulian
Director medical- col dr Duțu Alina
Director Financiar- contabil – Col. Ec. Preda Ovidiu
Birou financiar - ec. Bicescu Daniela
Birou financiar - ec. Roșca Simona
Dr Grigorie Carmen
Dr Leta Valeriu
Consilier juridic – Lt.col. just. mil. Dămian Constantin- Alin
Director administrativ – Col.Soare Alexandru – președinte comisie evaluare
Sef comp tehnic și mentenanță – Plt. Maj. Sinca Cristian
Birou achiziții-Ref. Crăciun Andreea – membru –responsabil procedura
Birou Achiziții – Ec. Iordache Bianca

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și: 

Hospital Technical Solutions SRL furnizează compresor ATI Spitalului Militar Constanța (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii