Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța ABADL investește în servicii de depozitare a deșeurilor nepericuloase (DOCUMENT)

ro

18 Sep, 2024 11:37 160 Marime text
Sediul ABADLAdministrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral organizează o licitație pentru servicii de depozitare a deșeurilor nepericuloase.

Informațiile privind au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea estimată a achiziției este de 15.118.004,00 lei.

Potrivit datelor oficiale, în Programul de Gospodărire a Apelor al Administrației Bazinală de Apă Dobrogea Litoral sunt prevăzute a fi realizate servicii de pregătire a tuturor suprafețelor de plajă aferente litoralului Mării Negre aflate în administrare, de curățare a plajelor necontractate și a întregii lungimi a liniei țărmului în sezon estival și servicii de protecție în perioada sezonului rece. Aceste activități constau în servicii de amenajare și curățare a suprafețelor de plajă și a liniei țărmului, în urma cărora rezultă importante cantități de deșeuri nepericuloase ce trebuie transportate și depozitate la depozite de deșeuri autorizate.

Administrația Națională „Apele Române” prin Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral execută aceste activități în calitate de administrator al plajei litoralului Românesc al Mării Negre, în conformitate cu:

- art.3 alin.3 din O.U.G. 19/2006 privind utilizarea turistică a plajei Mării Negre și controlul activităților desfășurate pe plajă;
- Hotărârea nr. 241 din 16 februarie 2006 privind aprobarea închirierii plajei Mării Negre, proprietate publică a statului, aflată în administrarea Administrației Naționale „Apele Române”.

Activitățile desfasurate de ABADL se desfasoara concomitent pe un numar de 3 tronsoane cu specific și morfologie diferita astfel:
  • Tronson 1 – Corbu, Năvodari, Mamaia și Constanța;
  • Tronson 2 – Agigea, Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla si Costinești;
  • Tronson 3 – 23 August, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche.
Prestarea serviciilor în cazul deșeurilor nepericuloase se va face anual: în perioada de pregătire a sezonului estival, în timpul sezonului estival și în perioada sezonului rece, pe toată durata de valabilitate a acordului cadru, astfel încât să se asigure valorificarea potențialului turistic și recreativ al zonei și conservarea plajelor în sezonul rece. Serviciile se vor organiza și funcționa pe baza următoarelor principii:

• Protecția sănătății publice;
• Îmbunătățirea condițiilor turistice și de agrement;
• Conservarea și protecția mediului înconjurător;
• Calitate și continuitate;
• Securitatea serviciului. 
 

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante


Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt următoarele: Stelica Hagi –Director, Otilia Macovei – director Tehnic MEIRA, Adela Mihalcea-Director Economic, Constantin Sava – Sef birou Achizitii, Georgiana Grigorescu- sef birou Juridic, Florentina Chiriac - Consilier juridic SGA Constanta, Aura Lavru, Mirella Oancea - birou Achizitii, Edith Dulica - Control Financiar Preventiv, Cosmin Marius Caraula Ing Sef SGA Constanta, Daniel Popa - Sef SH Litoral-SGA Constanta, Cristina Duiculete - pSef birou ELH SGA CTA, Nicoleta Duiculete, Bogdan Gabriel Albu - SGA Constanța.

Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28.10.2024, ora 15:00.



Mai multe detalii, în secțiunea Documet a materialului. 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
 Citește și: 

ABADL scoate la licitație 71 de sectoare de plajă din Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii