Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Balon tensiostatic, amplasat în comuna Pantelimon. Primăria va scoate din conturi peste 700.000 de lei (DOCUMENT)

ro

27 Aug, 2024 15:22 228 Marime text
Balon tensiostatic. Sursa foto - freepik.com
  • Ofertele vor fi depuse până pe data de 28 auguts, ora 12.00.
  • Procedura de atribuire aleasă - achiziție directă.
  • Durata contractului va fi de maxim 8 luni de execuție efectivă, începând cu data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.
 
Primăria Pantelimon intenționează să construiască un balon tensiostatic în comună, în conformitate cu proiectul tehnic nr. 8/2024 întocmit de SC Maritimo Development SRL.

Ofertele vor fi depuse până pe data de 28 august, ora 12.00.  Ofertele primite ulterior termenului menționat nu vor fi luate în considerare, urmând a fi returnate nedeschise. Procedura de atribuire aleasă - achiziție directă, în conformitate cu prevederile art. 7 alineat (5) din Legea nr. 98/2016.  Balonul tensiostatic va fi amplasat pe strada Principală, nr. 267, Comuna Pantelimon, Județul Constanța.

Durata contractului va fi de maxim 8 luni de execuție efectivă, începând cu data emiterii ordinului de începere a lucrărilor, excluzându-se eventuate perioadele în care execuția lucrării a fost suspendată de către executant sau beneficiar.

Oferta se va depune într-un singur exemplar original și trebuie să cuprinda: propunerea tehnică și propunerea financiară. Ofertantul va elabora propunerea financiara conform instrucțiunitor din cadrul caietului de sarcini.

Valoarea estimată a contractului de achizitie publică este de 720.000 lei, defalcată astfel:

- Construcții și instalații - 578.100 lei,
- Montaj utilaje, echipamente tehnologice și funcționale - 36.500.00 lei
- Utilaje, echipamente tehnologice și funcționale care necesită montaj - 85.400 lei,
- Utilaje, echipamente tehnotogice care nu necesită montaj și echipamente de transport - 10.000 lei,
- Dotari - 5.000 lei,
- Organizare de șantier - 5.000 lei.

 
Responsabili de atribuirea procedurii

 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Costel Armășescu – primar, Gheorghe Martinescu - viceprimar, Melania Popiea – secretar comună.

La aceaștia de adaugă consilierii locali: Daniel Nicolae, Constantin Pericica, Nicu Andrei, Ion Marin, Ioan Muresan, Ștefan Dragut, Rodica Morosanu, Marian Ion, Daniela Neghina, precum și Constantin Mocanu Diana-Silvia Cuzic - referent, compartiment contabilitate / Viza CFP, Camelia Marcuș - responsabil urbanism și achiziții publice.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria Comunei Pantelimon, județul Constanța concesionează un teren de 10.000 mp (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii