Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 30 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Căminul Cultural din Grădina, reabilitat și extins. Anarecom Regioserv SRL va elabora documentația tehnică (DOCUMEN)

ro

30 Aug, 2024 11:45 222 Marime text
Caminul cultural Gradina. Sursa foto - google.maps
  • Anarecom Regioserv SRL și-a adjudecat, prin negociere directă, de la Primăria Grădina, contractul „Servicii de proiectare D.A.L.I. pentru reabilitare, modernizare, extindere și dotare Cămin Cultural“.
  • Valoarea achiziției este de 95.000 RON.
  • Nicolae-Viorel Trif este asociat unic și administrator al firmei Anarecom Regioserv SRL.
 
Primăria Grădina a semnat cu Anarecom Regioserv SRL. Firma și-a adjudecat, prin negociere directă, contractul „Servicii de proiectare D.A.L.I. pentru reabilitare, modernizare, extindere și dotare Cămin Cultural“, în valoare de 95.000 RON.
 
În cadrul contractului, Anarecom Regioserv SRL va executa studii de teren: ridicare topografică, studiu geotehnic, expertiză tehnică, va elabora documentația pentru emiterea certificatului de urbanism, va elabora documentația pentru obținerea de Avize în conformitate cu certificatul de urbanism emis. De aseemenea, va elabora documentația de proiectare la faza D.A.L.I. incluzând audit energetic, studiu privind energiile alternative.


Despre Anarecom Regioserv SRL

 
Potrivit datelor de pe termene.ro, Anarecom Regioserv SRL a fost înființată pe 22 ianuarie 2014, are sediul pe strada Romană nr. 208, în Galați și obiectivul de activitate este „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.
 
Nicolae-Viorel Trif este asociat unic și administrator al firmei. În anul fiscal 2023, Anarecom Regioserv SRL a avut o cifră de afaceri egală cu 3.795.042 de lei, un profit de 1.196.326 de lei și 11 salariați.
 
Anarecom Regioserv SRL a obțint, prin negociere directă, 440 de contracte, de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Primăria Grădina, Primăria comunei Pantelimon, Comuna Seimeni, Comuna Izvoarele, Comuna I. C. Brătianu, Județul Tulcea, Comuna Corbu, Comuna Târgușor, Comuna Topolog, Comuna Corbu și altele.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anuțul de atribuire a licitației
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Cumpărări directe Constanța. O firmă din Galați va construi locuințe pentru tineri în comuna Pantelimon (DOCUMENT)

Licitații Constanța: Primăria Grădina a încheiat două contracte ce vizează Școala Gimnazială nr. 1 (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii