Licitații Constanța CN ACN SA scoate din conturi peste două milioane de lei pentru modernizarea sistemului de identificare automată a navelor (DOCUMENT)
Licitații Constanța: CN ACN SA scoate din conturi peste două milioane de lei pentru modernizarea sistemului
29 Dec, 2024 12:26
ZIUA de Constanta
475
Marime text
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit contractul pentru modernizarea sistemului AIS (sistemul de identificare automată a navelor).
„Obiectul achiziţiei îl reprezinta modernizarea sistemului AIS (sistem de identificare automată a navelor) existent, în care se va ţine cont de faptul că acesta va trebui să aibă o serie de funcţionalităţi noi şi să fie capabil să transmită/recepţioneze şi tipuri de informaţii AIS solicitate/oferite de parteneri (instituţii) interne sau internaţionale cu care se realizează schimburi de informaţii sau care utilizează datele AIS în cadrul altor sisteme, în acest sens va fi realizată o componentă care va permite compunerea de mesaje AIS standard (AtoN virtual, SRM, ASM, etc.) şi transmiterea acestora prin intermediul reţelei AIS”, se specifică în dexfeirea succintă.
Contractul are o valoare de 2.135.000 lei.
Firma câștigătoare este Ultrans TM, care a încheiat achiziția cu CN ACN la data de 29 noiembrie a.c., iar anunțul a fost publicat în SEAP pe 23 decembrie a.c.
Despre Ultrans TM
Conform termene.ro, Ultrans TM SRL are sediul social pe bulevardul Ferdinand nr. 5 din Constanța, se ocupă de comerțul cu ridicata al altor mașini și echipamente și funcționează din anul 1993.
Ultrans TM SRL este controlată și administrată de Melencu Andrei Silviu.
Firma a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de peste 58 de milioane de lei, un profit de peste 11 milioane de lei și doi salariați.
Ultrans TM SRL are 84 de achiziții directe și 12 licitații publice parafate. De-a lungul timpului, firma a obținut contracte de la mai multe unități militare din județul Constanța.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
Citește și:
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii