Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 11 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța CN APM SA achiziționează beton pentru întreținerea infrastructurii portuare (DOCUMENT)

ro

11 Sep, 2024 15:48 151 Marime text

 
  • Valoarea contractului de achiziție sectorială de produse este de 656.000 lei, ofertant câștigător fiind firma Urgent Beton SRL.  
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Beton pentru întreținerea infrastructurii portuare“, prin anunț de atribuire la anunul simplificat.
 
Valoarea contractului de achiziție sectorială de produse 37399 / 5 septembrie 2024 este de 656.000 lei, ofertant câștigător fiind firma Urgent Beton SRL.  
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, în vederea realizării Planului de reparații și întreținere a infrastructurii portuare, CN APM SA Constanța are nevoie de beton gata de turnare.

Principalul beneficiu care se obține după achiziționarea produsului este acela că se va putea asigura în continuare desfășurarea activităților portuare în condiții maxime de securitate în ceea ce privește utilizarea infrastructurii portuare, etc, menționează sursa citată.


Betonul gata de turnare va avea următoarele caracteristici:

1. Beton C 30/37 – 200mc
2. Beton BCR 4, 5 – 1000mc

Betonul gata de turnare care va fi achiziționat va fi utilizat în special pentru întreținerea infrastructurii de platforme și a instalațiilor și construcțiilor conexe, inclusiv cea rutieră.

Cantitățile necesare se vor aproviziona în funcție de necesitățile companiei, la solicitarea Entității contractante, fără a fi obligatorie achiziționarea întregii cantități estimate.

Furnizarea betonului gata de turnare se va realiza ținând cont de o serie de cerințe specifice, detaliate la nivelul Caietului de sarcini nr 26611/17.06.2024.
 
Despre Urgent Beton SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 11 sepotembrie 2024, firma Urgent Beton SRL a fost înființată în anul 2020, adresa sediului social este la Bragadiru, în județul Ilfov, iar obiectul principal de activitate este „Comerț cu ridicata al materialului lemnos și al materialelor de construcții și echipamentelor sanitare“.

Asociați ai Urgent Beton SRL sunt Andreea – Dana Mocanu (cu 61%), Daniela Dumitru (cu 25%) și Andreea Ivașcu (cu 14%), ultimele două deținând și calitatea de administrator.

În 2023, Urgent Beton SRL a avut o cifră de afaceri de 12.088.624 lei, un profit de 236.891 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 2.

Platforma termene.ro informează că Urgent Beton SRL are 10 contracte câștigate - achiziții directe și șase contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 10 septembrie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
CN APM SA Constanța. Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Licitații Constanța
CN APM SA, achiziție de gaze naturale de peste 2,4 milioane lei, pentru centrale termice (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii