Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 28 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța CNAPM Constanța achiziționează servicii de verificare şi întreţinere sistem de detecţie şi stingere Arhivă (DOCUMENT)

ro

28 Aug, 2024 19:53 160 Marime text

Sursa foto: Ziua de Constanța





Compania Natională „Administratia Porturilor Maritime" SA Constanța  achiziționează  servicii de „Verificare şi întreţinere sistem de detecţie şi stingere Arhivă – Pavilion Graniceri Poarta 6”.
 
Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală estimată a licitației este de 52.000 de lei.
 
Descriere succintă:
 
Obiectul contractului constă în achiziția de servicii de “Verificare şi întreţinere sistem de detecţie şi stingere Arhivă – Pavilion Graniceri Poarta 6”, cu respectarea condițiilor minimale menționate în Caietul de sarcini nr.19335/26.04.2024, publicat atasat prezentului anunt, beneficiar fiind Serviciul Securitate Portuară, PSI, Situații de Urgență din cadrul C.N. A.P.M. S.A. Constanța.


Achiziţia este prevăzută în PAAS la nr. II.B.42.
 
Oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic va fi determinată prin aplicarea criteriului de selecție „prețul cel mai scăzut ofertat pentru verificare și întreținere periodică (trimestrială) a sistemului de detecţie şi stingere”, în conformitate cu prevederile art. 209 alin. (3) lit. d) din Legea 99/2016 privind achizițiile sectoriale.
 
Licitația va avea loc pe data de 06-09-2024, ora  23:30 .
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații ConstanțaNUCLEARELECTRICA SA cumpără aparate de măsurare a radiaţiilor (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii