Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 04 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Firma Crizantema Com SRL, un nou contract de furnizare alimente la Școala Gimnazială „Mircea Eliade“ Cernavodă (DOCUMENT)

ro

04 Sep, 2024 11:14 126 Marime text

 Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
  • Firma Crizantema Com SRL a fost înființată în anul 1993, adresa sediului social este la Făcăeni, în județul Ialomița, iar de la 16 mai 2003 are sediu secundar la Cernavodă, de tipul punct de lucru.
 
Școala Gimnazială „Mircea Eliade“ din Cernavodă, județul Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Furnizare de alimente“, prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Valoarea contractului 1919 / 30 august 2024 este de 509.175 lei, ofertant câștigător fiind firma Crizantema Com SRL.  
  
Despre Crizantema Com SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 4 septembrie 2024, firma Crizantema Com SRL a fost înființată în anul 1993, adresa sediului social este la Făcăeni, în județul Ialomița, iar de la 16 mai 2003 are sediu secundar la Cernavodă, de tipul punct de lucru. Obiectul principal de activitate al firmei este „Comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun“. 
 
Asociat unic al Crizantema Com SRL este Vasilica Milea, care deține și calitatea de administrator.

În 2023, Crizantema Com SRL a avut o cifră de afaceri de 715.509 lei, un profit de 42.862 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 2.

Platforma termene.ro informează că Crizantema Com SRL are peste 550 de contracte câștigate - achiziții directe și 11 contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 2 septembrie 2024).
 
Contractul 1919 / 30 august 2024 este al optulea cu Școala Gimnazială „Mircea Eliade“ (pentru furnizare alimente) dintre cele 11 achiziții publice ale Crizantema Com SRL. 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Licitații județul Constanța
Crizantema Com SRL a câștigat un nou contract de la Școala Gimnazială Mircea Eliade din Cernavodă (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii