Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 16 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Investiție de peste 1,2 milioane de euro la Saraiu. Ce firmă se va ocupa de înființarea sistemului de canalizare (DOCUMENT)

ro

16 Oct, 2024 17:00 161 Marime text
Primăria Saraiu. Foto: ZIUA de Constanța
  • Executarea lucrărilor are alocată 18 luni de zile de la data obținerii autorizației de construire și primirea ordinului de începere a lucrărilor de execuție. Garanția lucrării este de minim 24 luni de la data încheierii procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor fără obiecțiuni
 
Primăria comunei Saraiu, județul Constanța, investește nu mai puțin de 6.258.789,95 de lei, echivalent cu peste 1,2 milioane de euro, pentru achiziția de servicii de execuție lucrări în cadrul proiectului „Înființare sistem de canalizare ape uzate menajere în localitatea Saraiu, comuna Saraiu, județul Constanța”.
 
Valoarea este defalcată astfel:
• Cheltuieli pentru asigurarea utilităţilor necesare obiectivului: 217.957,52 lei fără T.V.A.
• Construcţii şi instalaţii: 4.374.926,76 lei fără T.V.A.
• Montaj utilaj tehnologic: 139.999,98 lei fără T.V.A.
• Utilaje, echipamente tehnologice şi funcționale cu montaj: 1.392.059,76 lei fără T.V.A.
• Organizarea de şantier: 141.986,53 lei fără T.V.A.
• Probe tehnologice, încercări rodaje: 7.835,76 lei fără T.V.A.
 
Executarea lucrărilor are alocată 18 luni de zile de la data obținerii autorizației de construire și primirea ordinului de începere a lucrărilor de execuție. Garanția lucrării este de minim 24 luni de la data încheierii procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor fără obiecțiuni.
 
Firma câștigătoare este Bimar Proiect Ambient.
 
Aceasta a încheiat contractul cu Primăria Saraiu la data de 26 septembrie 2024, iar data publicării în SEAP este 14 octombrie.
 
Despre Bimar Proiect Ambient
 
Conform termene.ro, platformă consultată miercuri, 16 octombrie 2024, Bimar Proiect Ambient SRL a fost înființată pe 5 martie 2018, are sediul în Săcele, județul Constanța, iar obiectul de activtiate este „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.
 
În anul 2023, Bimar Proiect Ambient SRL a înregistrat șapte angajați, un profit de peste 1,5 milioane de lei și o cifră de afaceri de peste 2,4 milioane de lei.
 
Conform termene.ro, firma este controlată de asociatul Petre Costel Marius, iar administratorul este Asan Onder.
 
Bimar Proiect Ambient SRL figurează cu opt achiziții directe și o singură licitație câștigate. Dintre autoritățile contractante amintim de: Consiliul Local Amzacea, Primăria Istria, Primăria Cuza Vodă și Primăria Dumbrăveni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit și informații de pe Termene.ro.

 
Citește și:
Cumpărări Directe Constanța Primăria Comunei Saraiu atribuie două contracte societății Iancu Bac SRL. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii