Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 31 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Masă caldă pentru preşcolarii şi elevii Şcolii Profesionale „Jean Dinu“. Iată cât investește Primăria Adamclisi (DOCUMENT)

ro

31 Aug, 2024 13:18 181 Marime text
Primăria Adamclisi, foto: ZIUA de Constanța Primăria Adamclisi, județul Constanța organizează o licitație pentru servicii de catering, respectiv pregătirea, prepararea și livrarea zilnică a mesei calde pentru preșcolarii și elevii Școlii Profesionale "Jean Dinu" Adamclisi, Comuna Adamclisi, Județul Constanța, în cadrul Programului național „Masa sănătoasă“.
 
Informațiile privind au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea estimată a achiziției este de 743.040,00 lei.

Se precizează în datele oficiale că obiectul contractului îl reprezintă prestarea serviciilor de catering, respectiv pregătirea, prepararea şi livrarea zilnică a mesei calde pentru preşcolarii şi elevii Şcolii Profesionale”JEAN DINU” Adamclisi din comuna Adamclisi, judeţul Constanța, în perioada desfăşurarii activităţii didactice de la data de 09.09.2024 până la 20.06.2025. Prestatorul se obligă să asigure zilnic pregatirea, prepararea şi livrarea mesei calde pentru preşcolarii şi elevii care frecventează cursurile şcolii gimnaziale Adamclisi, în perioada desfăşurarii activităţii didactice de la 09.09.2024 până la 20.06.2025.
 
Criteriul de atribuire îl constituei cel mai bun raport calitate-preț Componenta financiară 30%, se mai arată în datele oficiale.
 
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 05.09.2024, ora 13:00.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul integral.



Citește și:

Licitații ConstanțaPrimăria Adamclisi, achiziție de utilaje de 359.000 de lei, pentru întreținerea infrastructurii de interes local (DOCUMENT)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii