Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
21:26 13 04 2025 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Nuclearelectrica organizează licitație pentru servicii de întreținere pentru analizoarele MDM 300 IS din Laboratorul Chimic (DOCUMENT)

ro

08 Apr, 2025 16:44 359 Marime text
Societatea Națională Nuclearelectrica S.A. a lansat un anunț de participare la licitație pentru servicii de întreținere (preventivă și corectivă) pentru analizoarele MDM 300 IS din Laboratorul Chimic, pentru o perioadă de 4 ani", CR # 42894.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, licitația va avea loc la data de 29 aprilie 2025 ora 15.00, contractul fiind estimat la 136.534,23 RON.

Achiziția are ca obiect prestarea de servicii de întreținere (preventivă și corectivă) pentru 2 analizoare portabile MDM 300IS din Laboratorul Chimic, pentru o perioada de 4 ani și constau în:
- întreținere preventiva anuala pentru fiecare echipament;
- întreținere corectiva, la solicitare, în caz de defect de echipament (maxim 40 ore/4 ani);
- furnizare piese de schimb și consumabile necesare pentru întreținerea preventiva și corectiva;

Serviciile vor fi prestate pe o perioada de 4 ani, în conformitate cu cerințele și prevederile din Caietul de sarcini.

Obiectul achiziției îl constituie prestarea de servicii de întreținere preventiva și corectiva pentru 2 analizoare portabile MDM 300IS din Laboratorul Chimic CNE Cernavodă și cuprind următoarele activități:
 - Operații de întreținere preventiva și corectiva care se vor executa pentru doua analizoare de punct de roua, model MDM 300IS, produse de firma Michell Instruments.
- Toate operațiile de întreținere preventiva care vor fi executate conform recomandărilor de la producătorul echipamentelor (Manualul de service – Michell Instruments).
 – Întreținerea preventiva care se vă executa anual, pentru asigurarea funcționarii în condiții optime a echipamentelor.


Aceasta va cuprinde minim următoarele operații:
• Verificare și actualizarea softului de măsură înscris în memoria interna;
• Verificarea funcționarii acumulatorilor și înlocuirea acestora în cazul în care se constata că nu funcționează corect;
• Verificarea funcționarii senzorului prin realizarea de teste cu generator de umiditate și analizor etalon (măsurători în 3 puncte pe întreg domeniul de funcționare) pentru fiecare analizor; in cazul în care se constata că erorile de măsurare sunt mai mari se va înlocui senzorul cu unul nou și se vă efectua etalonarea acestuia;
• Înlocuirea filtrului coalescer;
• Verificarea blocurilor electronice interne și starea conectorilor interni;
• Emiterea unui document care să ateste verificarea instrumentului după activitățile de întreținere (buletin de verificare, certificat de etalonare).


Perioada în care se va efectua întreținerea preventiva se va stabili de comun acord cu Prestatorul cu cel puțin 30 de zile în avans pentru că Prestatorul să poată achiziționa toate consumabilele/ piesele de schimb necesare.

În cadrul întreținerii preventive, prestatorul va livra și va înlocui toate materialele și consumabilele necesare pentru efectuarea tuturor operațiilor prevăzute în procedurile de întreținere preventiva.

Echipamentele vor fi disponibilizate pentru întreținere preventiva, pe rand, maxim 15 zile lucrătoare fiecare, pentru a evita indisponibilitatea totala a acestora pentru măsurători de punct de roua.

În cazul defectării unui analizor, prestatorul va efectua întreținere corectiva în maxim 48 ore lucrătoare de la solicitarea în scris a intervenției din partea Achizitorului, pentru diagnosticare și/ sau reparație.

Repunerea în funcțiune se va face în maxim 30 zile lucrătoare de la primirea comunicării scrise pentru intervenție, în cazul în care este necesara aprovizionarea de piese de schimb de către firma prestatoare de servicii.

Piesele de schimb/ consumabilele defecte vor fi achiziționate și înlocuite de către firma prestatoare de servicii. Inginerul de service va întocmi Raport de service, după fiecare intervenție, în care se vor specifica: operațiile de întreținere efectuate, starea echipamentului, piesele de schimb și/ sau consumabilele necesare a fi înlocuite la următoarea revizie și care vor fi achiziționate în baza contractului de prestare servicii, piesele de schimb și consumabilele care au fost achiziționate și utilizate, recomandări pentru întreținerea și utilizarea echipamentului.

Va atașa la acest raport copie după toate măsurătorile efectuate care să ateste că senzorul funcționează corespunzător și că erorile de măsurare sunt în domeniul acceptat, conform metodologiei BRML.
- Piesele de schimb și consumabilele necesare bunei funcționari a echipamentelor vor fi incluse în contract.

Acestea vor fi achiziționate și înlocuite în cadrul sesiunilor de întreținere preventiva, conform recomandărilor de la producătorul Michell Instruments, sau, la cerere, în caz de defectare a echipamentelor, pentru repunerea în funcție a acestuia (întreținere corectiva).
- Lista de piese de schimb și consumabile necesare pentru întreținerea preventiva și corectiva:
• Senzor de măsură – 8 buc/ 4 ani;
• Acumulator, cod MDM300-BNW-IS – 6 buc/ 4 ani;
• Cartușe filtru coalescer (10 buc/ cutie), cod MDM300-SAM-COA – 4 cutii/ 4 ani;
• Filtru membrana, 120-5X6 (5 buc/cutie) – 4 cutii/ 4 ani;
• Încărcător, MDM300-CHA – 4 buc/ 4 ani.

Nota: Codurile produselor sunt specifice analizoarelor MDM 300IS uitilizate în Laboratorul Chimic. Se accepta și produse echivalente daca se face dovada compatibilității tehnice ale acestora cu echipamentele existente. –

Piesele de schimb/ consumabilele defecte și care trebuie înlocuite la echipament, vor fi livrate și înlocuite de către firma prestatoare în maxim 30 de zile lucrătoare de la identificarea defectului, în baza Raportului de service întocmit de către inginerul de service.

Acestea vor fi achiziționate/plătite doar în cazul înlocuirii lor în echipamente. Prestatorul trebuie să se asigure că aceste piese de schimb/ consumabile sunt disponibile pe țoață perioada derulării contractului. În cazul în care piesele de schimb/ consumabilele devin obsolete și nu se mai fabrica, Prestatorul se obliga să informeze Achizitorul, cu o declarație din partea producătorului și să puna la dispoziția Achizitorului piese echivalente acceptate/ recomandate de producător. –

 Personalul utilizat pentru activități de întreținere trebuie să facă dovada că este calificat pentru efectuarea activităților de întreținere pentru analizoarele portabile de punct de roua MDM 300IS.
- Ofertantul va anexa, la propunerea tehnica, autorizații emise de către producătorul echipamentelor (Michell Instruments) pentru furnizarea, instalarea produselor și pentru efectuarea operațiilor de întreținere echipamente. Se vor prezenta copii după autorizații, în vigoare la data depunerii ofertelor

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul entității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire, sunt:
-Romeo Urjan – Director CNE Cernavodă;
-Laurențiu Coca – Director Direcția de Producție, Înlocuitor de drept Director CNE Cernavodă;
-Radu Gabor - Inginer Sef Securitate Nucleara/Autorizări și Îmbunatățire Performante, Înlocuitor de drept Director CNE Cernavodă;
-Adrian Dan Dugaiasu – Director Direcția Economica CNE Cernavodă;
-Sibel Chespi – Sef Serviciu Analize Cost-Buget, Înlocuitor de Drept Director Economic CNE Cernavodă;
-Carmen Mihaela Frunza – Sef Serviciu Contabilitate și Patrimoniu, Înlocuitor de drept Director Economic CNE Cernavodă;
-Georgeta Ionescu – Sef Serviciu Financiar, Înlocuitor de drept Director Economic CNE Cernavodă;
-Milica Raduta – Sef Birou Juridic și Contencios;
-Dana Lavinia Vladu-Dinu – Consilier juridic Principal, Înlocuitor de drept Sef Birou Juridic și Contencios;
-Cristian Ion Predescu – Inginer Sef Departament Planificare Strategica și Achiziții (DPSA);
-Luminiță Livadaru – Sef Serviciu Achiziții Produse, Înlocuitor de drept Inginer Sef DPSA;
-Florin Georgescu – Sef Serviciu Planificare Achiziții Produse, Înlocuitor de drept Inginer Sef DPSA;
-Ileana Tiron – Sef Serviciu Achiziții Servicii și Lucrări (SASL);
-Mihaela Sonia Popa – Economist Specialist SASL, Înlocuitor de drept Sef Serviciu SASL;
-Daniel Elian Mircea – Inginer Specialist SASL, Înlocuitor de drept Sef Serviciu SASL;
-Claudia Marilena Patrasc - Economist Principal SACB, Viza CFP;
-Valentina Iordan – Economist SF-BD, Viza CFP
-Cecilia Mihaela Anghel - Sef Secție Chimica;
- Mariana Chiriac - Sef Laborator Chimic, Înlocuitor de drept Sef Secție Chimica.

Persoane care au întocmit/avizat/aprobat caietul de sarcini: Mariana Chiriac, Cecilia Mihaela Anghel, Laurențiu Coca
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și: 

Nuclearelectrica organizează licitații publice pentru mentenanța echipamentelor de la CNE Cernavodă și extinderea utilizării aplicației Asset Suite (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii