Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 12 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța O firmă din Botoșani va dota școala din Tortoman cu echipamente digitale de peste 400.000 lei (DOCUMENT)

ro

12 Sep, 2024 17:00 121 Marime text
Primaria Tortoman. Sursa foto - google.maps
  • Contractul „Dotarea cu echipamente digitale (Săli de clasă, laborator de informatică, cabinete școlare)" a fost atribuit de Primăria Tortoman firmei Elsaco Solutions SRL.
  • Obiectul contractului îl reprezinta dotarea cu echipamente digitale (Săli de clasă, laborator de informatică, cabinete școlare) a unităţilor de învăţământ preuniversitar din comuna Tortoman, judeţul Constanţa.
  • Elsaco Solutions SRL este deținută de Iftime Valeriu, Jitaru Ovidiu, Parfenov Petru și  Popa Doru.
 
 
Primăria Tortoman din județul Constanța a anunțat pe SEAP numele agentului economic care și-a adjudecat contractul „Dotarea cu echipamente digitale (Săli de clasă, laborator de informatică, cabinete școlare)".
 
Potrivit informațiilor publicate pe SEAP, firma  Elsaco Solutions SRL a obținut, pe data de 4 septembrie, prin negociere directă, contractul „Dotarea cu echipamente digitale“, în valoare de 418.038,29 lei.
 
Obiectul contractului îl reprezinta dotarea cu echipamente digitale (Săli de clasă, laborator de informatică, cabinete școlare) a unităţilor de învăţământ preuniversitar din comuna Tortoman, judeţul Constanţa.

 
Despre Elsaco Solutions SRL

 
Înființată în anul 2001, Elsaco Solutions SRL are sediul pe strada Mihai Eminescu, Nr. 85, Cătămărești-Deal, Județ Botoșani și desfășoară activități de realizare a softului la comandă (software orientat client).
 
Elsaco Solutions SRL este deținută de Iftime Valeriu, cu 40% din capitalul social, Jitaru Ovidiu, Parfenov Petru și Popa Doru, fiecare cu câte 20% din capitalul social. Popa Doru este administratorul firmei.
 
De-a lungul anilor, firma a obșinut, prin negociere directă, 2.443 de contrcate, obținute de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Comuna Sulita, SC Nova Apaserv SA  Botosani, RA Romatsa - Administrația Româna a Serviciilor de Trafic Aerian,  Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și  Justitie, Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” și altele.
 
De asemenea, Elsaco Solutions SRL a câștigat 333 de licitații organizate de autorități publice locale, printre care: Orașul Urlați, Comuna Dorna Arini, Comuna Tortoman, Comuna Monor,  Comuna Botiza, Comuna Plopșoru, Orașul Mărăsești,       Comuna Perieți,  Comuna Stăuceni și altele.
 
În anul fiscal 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 107.792.518 lei, 51 de salariați și un profit de 19.772.203 lei.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Elsaco Solutions SRL, contract cu CNAPMC. Iată care este obiectul achiziției! (document)

 
Cumpărări directe Constanța: Forte Systems SRL va funiza Liceului "George Călinescu" pachete software, echipamente It&C, kituri robotice, de peste 270.000 lei (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii