Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Podul de pe DN2A din localitatea Crucea va fi reparat. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

ro

23 Sep, 2024 11:33 380 Marime text
DRDP ConstanțaCompania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. a lansat un anunț de participare la licitație pentru reparații la pod pe DN2A km 156+555, la Crucea, județul Constanta -DRDP-Constanta

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea contractului este estimată la 4.542.256,70 RON.

Lucrările de reparații la pod pe DN2A km 156+555, la Crucea, județul Constanta, se vor efectua conform cerințelor tehnice din proiectul tehnic .

Durata de execuție a lucrărilor va fi de 8 luni. Perioada de garanție este de 5 ani de la data încheierii procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor.

Persoane cu funcții de decizie din cadrul Autorității Contractante, precum și persoanele din cadrul Autorității Contractante ce pot influenta conținutul documentației de atribuire și/ sau desfășurarea procedurii de atribuire sunt: Ec. Ichim Marian – Dir Regional;Ing. Tudor Steliana-Gabriela - Dir Direcția Intret DN și Autostrăzi;Ec. David Roxana - Dir Economic; Ing. Rădulescu Iulian - Director Adj.Într DN și Autostrăzi;Ing. Catană Tudorel – Sef Serviciu Lucrări de Arta și Clădiri, BMS;Ing. Ignatenco Andreea – Serviciul Lucrări de Arta și Clădiri, BMS; ing.Chirică Teodora-Hrisi - Sef Serv. Achiz;Ec. Trandafir Georgiana–Sef Bir Preg Doc, Ach Dir și Monitoriz; Ec. Balbae Oană-Despina - Sef Bir Der Proc de Achiz;Ec. Popescu Florentina-Bir Der Proced de Achiz; Ec.Iorgoveanu Cristi-Dima – BirDer Proced de Achiz;Tehn. Pantazescu Veronica - BirDer Proced de Achiziție;Cons. Jur. Iusco Corina-Simona –Comp Contracte;Cons. Jur. Tisa Adrian - Sef Serv. Juridic; Cons. Jur. Ștefan Georgiana - Sef Birou Analiza și Avizare;Ec.Mateciuc Carmen -Sef Serv. Contabilitate;Ec. Resit Emre - Sef Serv. Finan-Sal;Ec. Satrapele Doina-Sef compartiment CFP.

Data de deschidere a ofertelor este28 octombrie 2024 ora 15:00 în SEAP.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și. 

CNAIR a atribuit elaborarea studiilor de fazabilitate și proiectarea pentru pasaje pietonale subterane pe DN 39, DN3 ȘI DN2A din județul Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii