Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria comunei Rasova scoate la licitație execuția de lucrări la Centrul de colectare prin aport voluntar (DOCUMENT)

ro

23 Oct, 2024 14:57 264 Marime text
Primăria Rasova






Primăria comunei Rasova scoate la licitație execuția de lucrări în cadrul proiectului „Înfiintare Centru de colectare prin aport voluntar în comuna Rasova, județul Constanța”.

Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală estimată a licitației este de  2047119.35  lei.
 
Descriere succintă:

Achiziția este inițiată prin anunț de participare simplificat. Modalitatea de atribuire este online.
Principalele obiective preconizate a fi atinse prin construirea unui centru de colectare selectiv sunt următoarele: a) Avantaje privind comfortul b) Eficientizarea semnificativa a spatiului c) Optimizarea amplasarii d) Eliminarea mirosurilor e) Limitarea semnificativa a prezentei insectelor f) Eliminarea prezentei animalelor fara stapan cat si a rozatoarelor g) Protejarea sanatatii populatiei si a animalelor h) Limitarea amenajarilor suplimentare i) Avantaje investitionale si operationale j) Eliminarea si limitarea operatiilor de deratizare k) Limitarea operatiilor de dezinsectie l) Eliminarea vandalizarii si a furturilor m) Cresterea duratei de viata a Investitiilor n) Limitarea operatiilor de curatare o) Eliminarea totala a accesului animalelor p) Avantaje legale Investiția va prezenta următoarele caracteristici: − clasa de importanţă – III – medie (conform P 100 – 1/2013); − categoria de importanţă – “C” – normală (conform H.G. 776/ 1997). Data limita de primire a solicitarilor de clarificari: nu mai tarziu de 6 zile calendaristice inainte de data-limita stabilita pentru depunerea ofertelor

Autoritatea contractantă va raspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare/ informațiilor suplimentare cu 4 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Criteriul de atribuire este „Cel mai bun raport calitate – preț”
 
Licitația va avea loc pe data de 13-11-2024, ora 15:00 .

Data limită pentru depunerea ofertei este  13-11-2024, ora 15:00.
 
ong>PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Centru de colectare prin aport voluntar Art Colosseum SRL și Holding Hondor Stil SRL au semnat cu Primăria Rasova. Contract de peste 1,9 milioane lei (DOCUMENT)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii