Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 07 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria Murfatlar anunță licitație publică pentru vânzarea unui apartament

ro

07 Sep, 2024 17:46 120 Marime text
Primăria Orașului MurfatlarPrimăria orașului Murfatlar, cu sediul pe str. Calea Dobrogei nr. 1, oraș Murfatlar, jud. Constanța, organizează o licitație publică deschisă pentru vânzarea unui imobil situat în orașul Murfatlar. Imobilul, înscris în cartea funciară nr. 100613-C1-U48 Murfatlar, este un apartament cu suprafața de 50 mp, situat pe str. Aleea Liliacului nr. 1,Bl. B2,Sc. D, Et. 4, Ap. 77 și face parte din domeniul privat al Orașului Murfatlar.

Documentația de atribuire este disponibilă pentru achiziție la Primăria orașului Murfatlar, contra unei sume de 100 de lei. Data limită pentru solicitarea clarificărilor privind documentația este 24 septembrie 2024, ora 16:00. Ofertele pot fi depuse până la 2 octombrie 2024, ora 16:00, la sediul Primăriei Murfatlar. Fiecare ofertă trebuie să fie depusă în două plicuri închise și sigilate. Oferta se redactează în limba română.

Ședința publică de deschidere a ofertelor va avea loc pe 3 octombrie 2024, ora 10:00, la sediul Primăriei orașului Murfatlar. Litigiile legate de această licitație vor fi soluționate de Tribunalul Constanța, Secția Contencios Administrativ și Fiscal.



Mai multe detalii despre anunț, în secțiunea „Document“ a materialului. 

 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.





Citește și:

Cumpărări DirectePrimăria orașului Murfatlar, județul Constanța, contract cu SC Ink Building SRL. Ce servici vor fi furnizate (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii